ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet X-Rite обновиха стандарта за измерване на цветовете

X-Rite обновиха стандарта за измерване на цветовете

Петък, 24 Септември 2010 ( прочетена 2316 пъти)


X-Rite представиха нов стандарт за измерване на цветовете, който да намали несъответствията между старите спектрофотометри X-Rite и GretagMacbeth и да осигури единен стандарт за всички бъдещи инструменти.

X-Rite Graphic Arts са изследвали задълбочено разликите между машините X-Rite и GretagMacbeth. “Нашата цел е да премахнем системните несъответствия между показанията, така, че всички измервания на един и същ цветови образец да са еднакви, независимо от използваната система”, каза директорът по технологиите на X-Rite Francis Lamy.

Уеднаквяването на показанията между различните модели уреди цели да подобри комуникацията, свързана с цветовете в производствения цикъл и по този начин да направи цветовъзпроизвеждането по-постоянно. Най-новите продукти на компанията - ColorMunki и EasyTrax, са базирани на новия стандарт XRGA още при създаването си.

Потребителите ще могат да обновят безплатно наличните си машини. Уредите от серията SpectroEye ще трябва да посетят сервиз, за да бъдат обновени.Източник: xrite.com

Текста написа: Мартин Новев

Актуална промоция:
Отстъпка от стойността на денситометри DensiEye 100 и DensiEye 700

Вижте още за X-Rite: Нови технологии от X-Rite и Pantone X-Rite обяви $64 милиона загуби за последното тримесечие на 2008 X-Rite смята да намали разходите си през 2009 i1iO – първият калибратор под Линукс AppleCenter партньор на Punch Graphics за България X-Rite купува Pantone, Inc. Автоматична денситометрична система IntelliTrax Прибор за контрол на CtP и аналогови пластини Денситометърът D 19 остава в производство Сътрудничество между EIZO, Epson и X-Rite Партньорство между Creo и X-Rite.

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама