ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet X-Rite представиха две нови решения за калибриране на монитори и проектори

X-Rite представиха две нови решения за калибриране на монитори и проектори

Неделя, 26 Юни 2011 ( прочетена 2157 пъти)


X-Rite представиха ColorMunki Display и i1Display Pro, два продукта, които ви позволяват да създавате профили и да калибрирате монитори, за да постигнете по-точни цветове.

ColorMunki Display и i1Display Pro

Много години графичните дизайнери и фотографите преследват неуловимия начин на работа, при който цветовете, които се появяват на монитора изглеждат по същия начин, когато бъдат отпечатани. Разбира се, постигането на тази цел е невъзможно, без да използвате устройства за калибриране и създаване на профили за мониторите.

Двата нови продукта на X-Rite са разработени, за да създават профили и да калибрират компютърни монитори, екрани на лаптопи и дори проектори. i1Display Pro и ColorMunki Display съчетават възможностите на хардуера и софтуера, за да доближат цветовете ви максимално близо до печата.

Според производителя ColorMunki Display е идеално решение за употреба от фотографи и професионални графични дизайнери, които искат професионални резултати, които са лесни за постигане и не изискват задълбочено познаване на възпроизвеждането на цветовете. Той е по-евтин и лесен за използване, благодарение на предварително запаметените си настройки и ръководения си интерфейс. Предлага се и усъвършенстван режим за потребители, които познават задълбочено наясно с настройките на цветовете.

i1Display Pro е на по-висока цена и предлага по-прецизен контрол на цветовете. Въпреки това, ако бързате, можете да използвате базовия режим за бързо калибриране и създаване на профил. И двата продукта разполагат с усъвършенстван колориметър, който мери светлината на околната среда и с създава профили за екрани и проектори.

Източник: xritephoto.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на ролна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама