ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet X-Rite представиха новия i1Pro 2

X-Rite представиха новия i1Pro 2

Вторник, 24 Април 2012 ( прочетена 2013 пъти)


Компанията представи новата си продуктова гама решения за професионално управление на цветовете, която включва новия спектрофотометър i1Pro 2 и софтуерното решение i1Profiler

i1Pro 2 е наследник на успешния модел X-Rite i1Pro, който се наложи като индустриален стандарт за повече от десетилетие. Новото подобрено устройство i1Pro 2 предлага по-висока точност, надеждност, ергономия и функционалност. Новото устройство и излязлото наскоро софтуерно решение i1Profiler v1.3 позволяват на X-Rite да предложи цялостни решения за фотография, предпечат, дигитален печат и издателска дейност.
 
i1Pro 2

Новата продуктова гама се състои от i1Basic Pro 2, i1Photo Pro 2, i1Publish Pro 2 и i1Publish. Всяко от Pro решенията включва новият спектрофотометър от второ поколение i1Pro 2. Според производителя той е най-точният инструмент в класа си на пазара в момента. В пакетите са включени още изцяло новият софтуер за работа с цветови профили i1Profiler, PANTONE Color Manager и софтуерът за калибрация на фотоапарати ColorChecker.

„Изключително точните управление на цветове и калибрация остават основата на професионалния работен процес“. Коментира Vic Stalam, старши вицепрезидент по продажбите и маркетинга на X-Rite. „Няма сфера, в която повтаряемото, предвидимо управление на цветовете да е толкова важно, колкото в предпечата, цифровия печат и фотографията. С представянето на новите си продукти X-Rite отново осигурява на специалистите в тази област да включат в работата си важни нови цветови стандарти.“

Спектрофотометърът i1Pro 2 предлага по-висока ниво на точност, по-лесен е за употреба и има нови професионални функции, които включват поддръжка на най-новите индустриални стандарти за измерване на цветовете. Според X-Rite,решенията, базирани на i1Pro 2, увеличават печалбата и намаляват изразходваното време, мастила и хартия. Те гарантират и че цифровият работен процес е точно и професионално калибриран и използва оптималните профили.

Последната версия на i1Profiler, предлага голяма гъвкавост и включва уникални възможности за управление на цветовете. Сред тях са оптимизиране на профили, създаване на профили с измерване на светлината на околната среда, компенсиране на оптичната яркост на хартията. Налице е и възможност за контролиране на черния канал, чрез който могат да бъдат реализирани значителни икономии на мастило. Потребителите могат да избират между базова или пълна работна среда, с които да създават висококачествени, прецизни потребителски цветови профили за монитори, проектори, принтери и печатни машини.

Източник: xrite.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама