ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xanté ще покажат широкоформатен принтер рекордьор по скорост

Xanté ще покажат широкоформатен принтер рекордьор по скорост

Вторник, 10 Април 2012 ( прочетена 1743 пъти)


Тази година на drupa 2012 Xanté ще покаже първия си широкоформатен принтер Excelagraphix 4200 и нови модели на дигиталните печатни машини Ilumina.

Excelagraphix 4200

Един от основните акценти на Xanté по време на drupa 2012 ще бъде първият за компанията широкоформатен принтер Excelagraphix 4200 (106,7 см). Той е създаден на основа на технологията за мастиленоструен печат на Memjet. Главното преимущество на Excelagraphix 4200 е високата скорост при цветен печат, достигаща до 1171 м2/ч при резолюция 1600х800 dpi (584 м2/ч при 1600x1600 dpi). Очаква се машината да е привлекателна и с ниската си цена в сравнение с оборудоването от аналогичен клас на другите производители. Excelagraphix 4200 е първият достъпен за продажба широкоформатен принтер, използващ технологията Memjet. Xanté планират да направят първата инсталация на принтер от този модел още през юни тази година.Xante ще покажат и новата си система за пълноцветен печат Ilumina 650 GS Digital Color Systems. Тази дигитална машина се отличава с това, че може да печата на много плътни и дебели материали. Xante Ilumina 650 GS Digital Color Systems може да се използва за производство на листова продукция, картички, пликове, брошури, флайери и други. Машината печата върху широк диапазон от материали: тънки хартии, картони, мукави, текстурирани, метализирани и етикетни материали. Скоростта на печат е до 36 страници/мин (цвят) или до 40 пълноцветни плика/мин.

Друга дигитална машина, която ще покаже Xante е Ilumina GS Digital Envelope Press. Тя е предназначена за високоскоростен цветен печат със скорост до 36 страници/мин (цвят) и е снабдена с подаващо устройство с голям капацитет. Моделът както си личи от името е предназначен за печат на пликове (до 60 броя/мин), но може да произвежда листова продукция в широк диапазон на използваните материали.

И още една дигитална машина ще има на щанда на Xante. Това е Ilumina DPP TL – универсална система за дигитален печат, снабдена с подаващо устройство с голям капацитет, с горно подаване, което позволява да се печата дълго време без да се спира машината. В подаващото устройство могат да се съберат до 500 плика, листа, картички или друга продукция.

На щанда на Xante ще може да се види и CtP-системата PlateMaker 5 CTP System, предназначена за експониран на полиестерни безпроцесни пластини и филми. Като комплексно решение за тази система се предлага и програмно осигуряване за осъществяване и автоматизация на допечатните процеси - iQueue Ultimate Workflow.

За повече информация се свържете с GRAPHCOM.
София, тел.: 0876/ 533 511
Атина тел./факс: +30 2109 823 800
info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

По материали на: www.xante.com
Написа инж. Васил Станев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама