ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon и Hugo Diego си партнират на Heimtextil

Xeikon и Hugo Diego си партнират на Heimtextil

Неделя, 18 Януари 2015 ( прочетена 2109 пъти)


3D избелена дървена ламперия, бронзирани стоманени листове и дизайн, вдъхновен от анимационни.

тапети дигитален печат

 

Това са само някои от възможностите за печат на креативни тапети, които ще покаже Xeikon на Heimtextil, най-голямото международно изложение за текстил.

Xeikon си партнира с дизайнера Hugo Diego, за да произведе впечатляващи дизайни с помощта на Xeikon Wall-Covering Suite, цялостно решение, което произвежда тапетите в завършен вид.

„Много сме щастливи от възможността да демонстрираме търговската и творческа гъвкавост, която печатните ни машини предлага на пазара и да споделим как дизайнерите-новатори могат да ги използват, за да създадат предложения, които се открояват на преситения пазар. Дигиталните технологии за печат от Xeikon позволяват на дизайнерите да разширят портфолиото си с визуално привлекателни и въздействащи продукти – без никакъв компромис в качеството,“ коментира Danny Mertens, директор по маркетинга и бизнес развитието на Xeikon.

Diego, който представя новата си колекция за 2015, наречена Textures, на Heimtextil, обяснява: „Това, което прави колекцията много специална е, че за пръв път въвеждаме текстури на дърво и ръждясал метал. Добавяме и нови варианти, които допълват изключително популярната ни серия с червени тухли и връщаме успешните каменни текстури. Всички те са с изключително висока резолюция, с над милиард пиксела. Те могат да се наслагват до безкрайност и се повтарят на всеки 3,66 m. Това позволява покриване на големи площи и постигане на изключително реалистичен ефект. Щастливи сме от продължаващото със сътрудничество с Xeikon и увеличената гъвкавост, която ни осигурява в сравнение с традиционните производствени процеси.”

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама