ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon и Hugo Diego си партнират на Heimtextil

Xeikon и Hugo Diego си партнират на Heimtextil

Неделя, 18 Януари 2015 ( прочетена 1954 пъти)


3D избелена дървена ламперия, бронзирани стоманени листове и дизайн, вдъхновен от анимационни.

тапети дигитален печат

 

Това са само някои от възможностите за печат на креативни тапети, които ще покаже Xeikon на Heimtextil, най-голямото международно изложение за текстил.

Xeikon си партнира с дизайнера Hugo Diego, за да произведе впечатляващи дизайни с помощта на Xeikon Wall-Covering Suite, цялостно решение, което произвежда тапетите в завършен вид.

„Много сме щастливи от възможността да демонстрираме търговската и творческа гъвкавост, която печатните ни машини предлага на пазара и да споделим как дизайнерите-новатори могат да ги използват, за да създадат предложения, които се открояват на преситения пазар. Дигиталните технологии за печат от Xeikon позволяват на дизайнерите да разширят портфолиото си с визуално привлекателни и въздействащи продукти – без никакъв компромис в качеството,“ коментира Danny Mertens, директор по маркетинга и бизнес развитието на Xeikon.

Diego, който представя новата си колекция за 2015, наречена Textures, на Heimtextil, обяснява: „Това, което прави колекцията много специална е, че за пръв път въвеждаме текстури на дърво и ръждясал метал. Добавяме и нови варианти, които допълват изключително популярната ни серия с червени тухли и връщаме успешните каменни текстури. Всички те са с изключително висока резолюция, с над милиард пиксела. Те могат да се наслагват до безкрайност и се повтарят на всеки 3,66 m. Това позволява покриване на големи площи и постигане на изключително реалистичен ефект. Щастливи сме от продължаващото със сътрудничество с Xeikon и увеличената гъвкавост, която ни осигурява в сравнение с традиционните производствени процеси.”

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама