ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon навлиза на пазара за етикети в Индия

Xeikon навлиза на пазара за етикети в Индия

Петък, 30 Април 2010 ( прочетена 1293 пъти)


Xeikon обяви новото си партньорство с компанията Flexo Image Graphics (FIC) от Индия. Партньорството ще укрепи позициите на Xeikon в сферата на дигиталния цифров печат и пазарните опаковки на индийския пазар.

Съгласно условията на споразумението за дистрибуция, FIC ще подкрепи Xeikon в развитието на пазара за етикети и опаковки, чрез посредничество и предоставяне на търговска и сервизна поддръжка за Xeikon 3000 - най новият член в семейството на дигиталните преси, както и довършителните действия свързани с работата и развитието на пазара за етикети. „Започнахме да работим в този пазар преди повече от 10 години и следим отблизо новите тенденции и предпочитанията на нашите клиенти,” каза Gourav Roy изпълнителен директор на Flexo Image Graphics.

 „По време на едно неотдавнашно проучване ние установихме, че големите преработвателни компании, които се занимават с производство на етикети, търсят високо качество в краткосрочен план. Така че ние искахме да работим с партньори, които могат да осигурят отлично качество на печата за кратки срокове - и който за разлика от конкурентите си имат много по-качествени продукти и по-голяма ефективност при управлението на разходите. Единственото име, което отговаряше на изискванията ни е това на Xeikon”, каза Hans Gerinckx, ръководител на международния център на Xeikon и добави, че вижда значителни възможности на пазара в Индия през следващите години.


За Xeikon

За Flexo Image Graphics

Източник: cmykdigest.com

Текстът написа: Мария Кръстева

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама