ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon навлиза на пазара за етикети в Индия

Xeikon навлиза на пазара за етикети в Индия

Петък, 30 Април 2010 ( прочетена 1220 пъти)


Xeikon обяви новото си партньорство с компанията Flexo Image Graphics (FIC) от Индия. Партньорството ще укрепи позициите на Xeikon в сферата на дигиталния цифров печат и пазарните опаковки на индийския пазар.

Съгласно условията на споразумението за дистрибуция, FIC ще подкрепи Xeikon в развитието на пазара за етикети и опаковки, чрез посредничество и предоставяне на търговска и сервизна поддръжка за Xeikon 3000 - най новият член в семейството на дигиталните преси, както и довършителните действия свързани с работата и развитието на пазара за етикети. „Започнахме да работим в този пазар преди повече от 10 години и следим отблизо новите тенденции и предпочитанията на нашите клиенти,” каза Gourav Roy изпълнителен директор на Flexo Image Graphics.

 „По време на едно неотдавнашно проучване ние установихме, че големите преработвателни компании, които се занимават с производство на етикети, търсят високо качество в краткосрочен план. Така че ние искахме да работим с партньори, които могат да осигурят отлично качество на печата за кратки срокове - и който за разлика от конкурентите си имат много по-качествени продукти и по-голяма ефективност при управлението на разходите. Единственото име, което отговаряше на изискванията ни е това на Xeikon”, каза Hans Gerinckx, ръководител на международния център на Xeikon и добави, че вижда значителни възможности на пазара в Индия през следващите години.


За Xeikon

За Flexo Image Graphics

Източник: cmykdigest.com

Текстът написа: Мария Кръстева

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама