ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xeikon се ориентира към дигиталния печат на книги в Европа

Xeikon се ориентира към дигиталния печат на книги в Европа

Сряда, 28 Септември 2011 ( прочетена 1993 пъти)


Xeikon имат значителни успехи сред производителите на книги в САЩ и планира да засили вниманието си към нарастващия потенциал на този пазар в Европа.


„През последните две години, американските ни потребители започнаха да разчитат на технологията на нашите дигитални машини Xeikon 6000 и 8000, за да се откроят на нарастващия пазар на фотоалбуми, технически ръководства, образователни издания и такива, посветени на изкуството. Те оцениха и възможността за производството им в много кратки срокове.” каза Danny Mertens, директор на бизнес развитието в Xeikon.

„Вярваме, че европейският пазар е в перфектната позиция, за да извлече максимума от производствените възможности на решенията ни. Затова решихме да окажем подкрепа на Forum 2011 de l'impression numerique de livres. (Форума за 2011 за цифров печат на книги)” Той беше проведен на 21-и септември и включи съвети как да се използват възможностите на дигиталните технологии за производство на книги, както и беседи от основните играчи в областта. Издателите говориха и за възможностите и предизвикателствата, пред които са изправени. Можете да научите повече за събитието тук.

Mertens добави: „Очаровани сме от ръста на тези пазари в Европа и знаем, че нашите решения предлагат ефективни и гъвкави възможности за печат на компаниите, които искат предложат висококачествени услуги за цифров печат на книги. Основните предназначения на Xeikon 6000 са печат на на фотокниги, web2print и висококачествени къси тиражи. Xeikon 8000 е идеално решение за производство на технически ръководства и образователни пособия, заради възможността си да печата с висока скорост на тънка хартия. Това събитие само подчертава маркетинговия потенциал и желанието ни да помогнем на печатниците да използват вълнуващите възможности.”

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама