ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox актуализира платформата Xerox Nuvera

Xerox актуализира платформата Xerox Nuvera

Сряда, 26 Ноември 2014 ( прочетена 1236 пъти)


Увеличена е ефективността на Xerox Nuvera в производството на книги, транзакционен печат, транспромо и директен маркетинг.

Xerox актуализира платформата до версия 12.5 за семейството монохромни дигитални машини Xerox Nuvera, управлявани от Xerox FreeFlow Print Server 7.0. Благодарение на това, промишлените машини Xerox Nuvera ще могат да поддържат увеличен диапазон от дебелини на материалите, имат подобрени възможности за подаване на хартията и следпечатната обработка и се отличават с по-широка функционалност на IPDS интерпретатора. Това увеличава ефективността на Xerox Nuvera в производството на книги, транзакционен печат, транспромо и директен маркетинг.

На снимката: Xerox Nuvera™ 200/288/314 EA

Актуализацията на Xerox Nuvera засяга широка гама от производствени процеси. По-конкретно, новият модул за синхронизация SRM (Sheet Retime Module), позволява да се свърже базовият модул за довършителни операции инлайн с Xerox Nuvera 157 EA и Xerox Nuvera 314 EA, предоставяйки подшиване на документите при скорост на печат от съответно 157 и 314 страници в минута. Модулът за синхронизация SRM се свързва само към споменатите печатни машини и може да работи с една базова довършителна единица.

В новата версия на платформата има възможност да се свържат до четири модула за подаване на хартията и до два модула за влагането на предварително отпечатани вложки. Това може да увеличи общият капацитет до 23200 листа (16 тави) и допълнително 11600 листа (8 тави) от модула за вложки. Благодарение на възможността за свързване на до четири опционални стакера в линия, максималният капацитет за подреждане е увеличен до 20100 листа. Всичко това осигурява по-голяма гъвкавост на работа, намалява времето за престой и изисква по-малка намеса на оператора, което му позволява да изпълнява и други, по-високоприоритетни задачи.

В допълнение, обновената платформа Xerox Nuvera 12.5 поддържа увеличена гама от материали с дебелини до 280 гр / м2, което прави производството на книги, транзакционни документи и други продукти в областта на търговския печат още по-ефективно. За да отговори на нуждите на печатарите, които са специализирани в транзакционен печат, е била подобрена функционалността на IPDS интерпретатора. Сега той може да поддържа работа с QR-кодове и UTF-8 шрифтове формат TrueType.

Източник: www.printdaily.ruprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор широкоформатен печат и предпеча...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - Специалист обслужване на клиент...
гр. София
фирма Нексиум ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама