ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox демонстрира превъзходството си в дигиталния печат на IPEX 2010

Xerox демонстрира превъзходството си в дигиталния печат на IPEX 2010

Вторник, 23 Февруари 2010 ( прочетена 1040 пъти)


Иновативни приложения и революционни технологии затвърждават водещата позиция на Xerox в графичната индустрия

На медийния форум, посветен на предстоящото изложение IPEX, проведен в началото на миналата седмица в Лондон, Корпорация Xerox демонстрира своето лидерство на световния пазар за дигитален производствен печат, обявявайки няколко нови сделки с клиенти, които използват технологии и услуги на Xerox, за да увеличат стабилно печалбите си. Компанията затвърди лидерската си позиция с предварителен преглед на новостите, които ще покаже по време на IPEX, споделяйки подробности за първата мастиленоструйна производствена система на Xerox.
„Стратегията за включването на мастиленоструйна система в портфолиото на Xerox e сравнима с предлагането на коли на газ, дизел или електричество от страна на автомобилните производители – всяка разновидност отговаря на различни потребителски нужди и изисквания” каза Ерик Армър, президент на Global Business Group в Корпорация Xerox. „Нашите революционни, цветни, тонер-базирани решения с непрекъснато подаване на хартия постигнаха нови ценови нива, качество на изображението и скорост при печат на интегрирани промоционални приложения (транспромо). Новите ни предложения отговарят на съответните изисквания на професионалисти, предпочитащи мастиленоструйни технологии.”

По време на IPEX компанията ще представи също подобрения към системите с непрекъснато подаване на хартия Xerox 650/1300™, монохромни устройства, използващи тонер. Усъвършенстваните функции включват съвместимост с тежки медии, двустранен печат върху медии до 200 г/м2, печатен сървър FreeFlow® 7 и технологията ImageSmooth®, която предлага несравнимо качество на изображението без забавяне на скоростта.
По време на медийния форум преди IPEX, клиенти на Xerox описаха как дигиталните технологии и услугите за бизнес развитие са отворили нови успешни канали за приход в техния бизнес:
  • Корпорация Cathedral (САЩ) – това бюро за услуги е първата компания в САЩ, която инсталира цветна система с непрекъснато подаване на хартия Xerox 980 , отговаряйки на нарастващото търсене на цветни и персонлизирани интегрирани промоционални продукти. Технологията на Xerox с непрекъснат формуляр отговаря на нуджите на Cathedral по начин, по който високоскоростните мастиленоструйни решения не могат, позволявайки на Cathedral да произвеждат строго таргетирани комуникационни материали, бързо и ценово-ефективно.
„Ние направихме оценка на няколко технологични възможности, включително високо-скоростните мастиленоструйни устройства, които се предлагат днес,” каза Мариан Гейдж, президент и изпълнителен директор на Cathedral. „Качеството на изображението при системите Xerox 980 е ненадминато. Взехме решение много лесно.”
  • EXPRES Printing (Румъния) – Да продаваш дигитални приложения е особено предизвикателно, при положение, че пазарът на дигитален печат все още се смята за неизследвана територия. Доставчикът на графични комуникации EXPRES Printing е лидер в този бързо разрастващ се пазар, благодарение на инсталираната преса Xerox iGen4™ и дигиталната цветна преса Xerox 700.
„Инвестирането в технология е само част от решението,” каза Дачиан Бадеа, изпълнителен мениджър на EXPRES Printing. „Партньорството ни с Xerox ни дава значително преимущество пред конкуренцията – получаваме достъп до технологии, решения за бизнес развитие и инструменти за управление на работни потоци FreeFlow. Това се отразява положително на клиентите ни, а следователно и на нашия бизнес.”
  • Mediaware Digital (Ирландия) – един от първите клиенти, инсталирал решение на Xerox за автоматизирано опаковане, разработено от Stora Enso Gallop™, с което Mediaware помага на Microsoft да въведе Windows 7 по-бързо на пазара.
„Имайки предвид световната дистрибуция на множество езици, която този продукт изисква, ние имахме нужда от решение, което може да произвежда партиди с различни обеми и специализирана информация за различни региони,” каза Ронан Фипс, директор бизнес и стратегии, Mediaware Digital. „Xerox ни предложи решение, което отговаря на всички тези изисквания.”

Xerox на IPEX 2010
В залата на Xerox за IPEX, наречена Real Business Live!, ще бъдат представени приложения, генериращи висока печалба, методи за увеличаване на автоматизацията и инструменти за 1:1 маркетинг. Тези дискусии ще бъдат придружени и от демонстрации.

Изложбеният щанд за нововъведения XMPie® , който спечели одобрението на публиката на изложението Print 09, има допълнителни нововъведения за IPEX. Посетителите ще имат възможност лично да разработят базирана на XMPie интегрирана медийна кампания, която включва пощенска картичка, e-mail съобщение, уеб сайт за проследяване на потребителския интерес (Response URL™), Google Map, PayPal транзакция, sms и попълване на оферта.

Xerox също така ще спонсорира конкурса Best-of-the-Best на IPEX, който е отворен за членове на партньорската програма за привилегировани партньори Xerox Graphic Arts. Участниците, които демонстрират най-добрите приложения за дигитален печат – с изключително качество на отпечатаните продукти и конкретни бизнес резултати – ще получат награди по време на изложението.

Щандът на Xerox на IPEX 2010 ще бъде в зала 7, щанд 7-CD450, от 18 до 25 май в Бирмингам, Великобритания.

IPEX 2010
Източник: xerox.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама