ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox е бранд №1 при офисните хартии в Европа

Xerox е бранд №1 при офисните хартии в Европа

Четвъртък, 11 Март 2010 ( прочетена 1369 пъти)


Xerox за шеста поредна година е марка номер едно при форматираните хартии за печат и копиране, в Европа, съгласно изследване на Opticom International Research. Изследването се провежда сред над 4000 професионални крайни потребители в европейските държави.

Индексът за стойност на бранда (BEI - Brand Equity Index) на Opticom е цялостен подход към стратегическото присъствие на дадена марка. Той отразява влиянието на отделни марки офисна хартия върху развитието на пазара, откроява водещите производители и оценява успеха на стратегията на всеки отделен бранд в даден период от време, използвайки четири ключови показатели: спонтанна разпознаваемост; първа асоциация за марка при споменаване на продукт,  качество и лоялност.

Xerox изгражда през годините репутация на иновативен качествен бранд, който задава стандартите за качество в производството на хартията за офисна употреба. Експертизата на компанията както в печатните технологии, така и в производството на хартия помага на клиентите да подобрят производителността, запазвайки качеството.

Xerox наскоро обогати своя асортимент хартии в България и сега предлага на клиентите си най-широкото портфолио от хартии за висококачествен дигитален печат.

В съответствие с глобалния ангажимент на Xerox към устойчиво развитие, хартиите на компанията носят международното лого за природосъобразност FSC. Отличителният знак FSC (Sustainable Forestry Initiative) помага на потребителите да открият продукти, които отговарят на строгите световни стандарти за природосъобразно управление на гори.

„Водещата позиция на Xerox на пазара на копирна хартия в Европа е признание за нашите постижения и усилията на нашите партньори да предоставят продукти с най-високо качество”, каза Георги Коцев, Мениджър Продажби „Хартии и консумативи” в Ксерокс България. „Като допълнение, Xerox предлага най-широкото портфолио за дигитална продукция в графичната индустрия, както и решения и услуги, създадени, за да отговорят на нуждите на всички клиенти, целящи високо качество и добра цена при средни и къси тиражи. Xerox предлага едни от най-добрите хартии и специализирани материали за печат в света, при гарантирани високи стандарти за природосъобразност”.

Xerox ще продължи да разработва новаторски материали за печат, предлагайки безвредни за природата, креативни приложения. С разработването на решения,  оптимизирани за дигитална среда, Xerox помага на клиентите си да открият точния носител за съответното приложение, като гарантира превъзходно качество на печата с дигиталните принтери и производствени преси.  


Източник:www.xerox.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама