ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox започва партньорство за дистрибуция на консумативи с Ти Ен Си ЕООД

Xerox започва партньорство за дистрибуция на консумативи с Ти Ен Си ЕООД

Четвъртък, 22 Октомври 2009 ( прочетена 1742 пъти)


Ксерокс България подписа договор за търговско партньорство с Ти Ен Си ЕООД относно дистрибуцията на консумативи с марката Xerox. Ти Ен Си ЕООД е четвъртият оторизиран дистрибутор на Xerox в страната, като останалите – Компютър 2000, Поликомп и Солитрон - предлагат освен консумативи и пълната гама устройства на Xerox за печат и управление на документи – принтери, МФУ и скенери.

„Това партньорство ще отвори изцяло новa ниша в пазара за продуктите на Xerox”, каза Юлиан Григоров, генерален директор на Ксерокс България. „Партньорските ни отношения с Ти Ен Си ЕООД ще изиграят важна роля за увеличаване на предлагането и достъпа на потребителите до оригинални консумативи, т.е. ще предизвикаме и количествена и качествена промяна в бизнеса с консумативи в страната”.
Ежемесечно Ти Ен Си ЕООД продава повече от 130 000 броя консумативи и техни компоненти от различни производители, достатъчни за отпечатването на над 100 милиона страници. Фирмата изпълнява над 4 000 доставки и осъществява над 10 000 контакта с клиенти всеки месец.
„Нашата 15-годишна история и натрупан опит от пазара на консумативи в България ни позволява да разширим портфолиото си и да превърнем силата и авторитета на Xerox в наше предимство”, каза Юрий Йорданов, собственик и изпълнителен директор на Ти Ен Си ЕООД. „Партньорството ни с Xerox ще ни даде по-широки възможности за затвърждаване на ролята ни на One-Stop-Shop за хилядите ни клиенти.”
Защо е важно да използваме само оригинални консумативи?

Единствено употребата на оригинални консумативи гарантира високо качество на печата и безпроблемна работа на устройствата:
  • Xerox провежда стриктен контрол върху качеството на консумативите и оборудването на всеки един производствен етап;
  • Използването на оригинални консумативи гарантира високото качество на печат чрез спазване на изискванията за физическите размери на частиците в тонера, химичното му съдържание, температурата на топене и електростатичните свойства на консуматива;
  • Единствено употребата на оригинален тонер гарантира на клиента отстраняване на неизправности в оборудването от сервизните партньори на Xerox, във възможно най-кратки срокове;
  • Тонер касетите Xerox са конструирани по такъв начин, че тяхната подмяна да се извършва възможно най-лесно.
За Ти Ен Си ЕООД
Ти Ен Си ЕООД е специализиран дистрибутор на цялото разнообразие от консумативи за всички видове печатащи и копирни устройства – лазерни, мастилено-струйни, матрични и термо-трансферни устройства (факс-апарати ), магнитни носители на информация, компоненти и резервни части за консумативи, оборудване за рециклиране на печатащи устройства.


Източник: Ксерокс Българияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама