ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox започна продажбата на обновена версия на Nuvera EA

Xerox започна продажбата на обновена версия на Nuvera EA

Четвъртък, 26 Март 2009 ( прочетена 1677 пъти)


Наскоро от Xerox обявиха старт на продажбите на обновената система Nuvera EA, в която съществени промени са претърпели програмно-апаратните решения свързани с оптимизиране на производствения процес както и е увеличен спектъра на достъпни за производство приложения.


В обновената версия на Nuvera EA е интегриран контролера Xerox FreeFlow Print Server version 7, благодарение на който е повишена производителността на монохромни изделия.  Значителна промяна е и развитие са претърпели и възможностите на системата за довършителна обработка и книговезване. Nuvera EA вече може да книговезва брошури, да обрязва, да сгъва, да прави перфорации и пакетира с минимална намеса от страна на оператора.

„Представете си производствен процес, който се изпълнява без разделяне на отделни етапи и съпътстващо забавяне при всеки от тях. Това на практика се доближава максимално до пълната автоматизация – от подаване на заданието, до довършителната обработка, което означава много висока степен на рентабилност.“ каза вицепрезидента на Xerox Valerie Thomassin.

Новият контролер FreeFlow Print Server version 7 е разработен на базата на Xerox FreeFlow DocuSP. Подобренията спрямо предходния (FreeFlow Print Server version 6) се изразяват в: интуитивен графичен интерфейс, по-богати възможности за управление на технологичния процес, нови възможности свързани с безопасното предаване на данни както и поддръжка на протокола Ipv6.

В листата с нови опции за довършителна обработка и книговезване на системата Nuvera EA се открояват: термозалепващата система Xerox Tape Binder, позволяваща изработката на книги и ръководства с обем до 250 страници; Xerox Basic Finishing Module Direct Connect, благодарение на който системата може да шие брошури; разролващата система Lasermax Roll Systems DocuSheeter NV-R, която позволява използването на роли с диаметър до 1,27 метра; CEM DocuConverter и др.

Източник: prodtp.ru


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама