ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox обединява своите представителства на Балканите

Xerox обединява своите представителства на Балканите

Вторник, 11 Януари 2011 ( прочетена 1930 пъти)


Генералният директор на Xerox България, Юлиан Григоров поема ръководството на новото бизнес подразделение.

Юлиан ГригоровXerox слива своите офиси на Балканския полуостров в нов регион – Xerox България и Балкани. Новата структура е със седалище в София и включва седем страни – България, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Албания, Черна гора и Косово. За регионален мениджър Xerox България и Балкани е назначен досегашния управител на българския офис - Юлиан Григоров. „Обединяването ще ни даде силата на синергията между добрите практики от бизнеса в България, в съчетание с възможностите от пазарите на балканските страни” – споделя Юлиан Григоров по повод на сливането.

Юлиан Григоров идва на този пост след различни ръководни позиции в международната структурата на Xerox, от 2003 насам. Той започва своята кариера в Xerox като мениджър „Сервизни партньори” за Централна и Източна Европа. От 2003 до 2006 г. заема ръководни позиции в сервизната структура на компанията - сервизен мениджър на Xerox България и Xerox Балкани, технически мениджър за Xerox Евразия – пазар обхващащ 22 държави -  включително Украйна, балтийските републики, България, Балкани и няколко азиатски страни.

През  януари 2007 г. Юлиан Григоров е назначен за регионален директор на  Xerox Централна Азия, с главен офис в Алма Ата, а в началото на 2008 г. поема ръководството на Xerox България, което е и последната му длъжност преди настоящия пост.

Юлиан Григоров е завършил две висши образования – специалност Ядрена физика и Индустриален мениджмънт. Има професионални специализации в Австрия, Москва и САЩ, като последната му специализация е в колеж за бизнес администрация UCCS в Колорадо Спрингс от септември 2007 година.


Честито от екипа на Принтгайд!

Източник: xerox.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама