ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox показа пълната си техническа мощ на изложението On Demand

Xerox показа пълната си техническа мощ на изложението On Demand

Четвъртък, 29 Април 2010 ( прочетена 1118 пъти)


От Xerox демонстрираха нови модели цветни дигитални производствени системи. Организираха се дискусии относно стратегиите за растеж в индустрията и др.

С основна цел да помогне на доставчиците на услуги в графичната индустрия да открият нови възможности за приходи, Корпорация Xerox представи последните си достижения в областта на дигиталните цветни технологии, инструменти за развитие на бизнеса и образователни семинари по време на най-голямото изложение за дигитален печат в Северна Америка - On Demand (20-22 април 2010, Филаделфия). Компанията направи също дебютно представяне на най-новите попълнения в своето дигитално цветно портфолио - Xerox Color 800/1000.

Цветните дигитални системи Xerox Color 800/1000 печатат съответно по 80 и 100 страници в минута, работят със сухо мастило и предлагат възможност за поставяне на допълнителен акцент върху изображения и текст за по-силно визуално въздействие. Новите машини произвеждат изображения при висока резолюция върху широк набор от хартии.

В рамките на изложението, Xerox представи също нов софтуер за бизнес развитие, който помага на доставчиците на печатни услуги да оптимизират ресурсите си и времето за изпълнение на поръчките. ProfitQuick® Direct Marketing ROI Planner, например, оценява ефективността на кампании за директен маркетинг на етап, в който печатът на материалите още не е започнал. ЕzBusiness Planner предлага адаптиран към нуждите на клиента пет годишен бизнес план. Xerox представи и нови инструменти за развитие на широкоформатния сегмент, които дават възможност за разработване на маркетинг план и за откриване на нови приложения за генериране на приходи.

По време на изложението, маркетинг експерти от Anderson Direct, Ducati Motorcycles, Dow Jones и Universal Studios обсъдиха по какъв начин печатът се вписва в актуалните тенденции в маркетинга.

Под формата на допълнителни дискусионни блокове бяха разгледани теми като въвеждане на нови стойностно-ориентирани модели за ценообразуване и успешни начини за използване на услугите Web-to-print. Бяха обсъдени и други актуални за индустрията теми като печат на променлива информация и директен маркетинг.


Източник: xerox.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама