ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox предлагат нови възможности за довършване на печатни издания

Xerox предлагат нови възможности за довършване на печатни издания

Вторник, 7 Април 2009 ( прочетена 1437 пъти)


Xerox добавиха значителен брой довършителни опции за своите цифрови печатни машини 700 и продуктовото семейство 4112/4127.

Според компанията разширяването на възможностите ще даде възможност на доставчиците на печатни услуги за по-големи печалби чрез по-широката гама завършени продукти, които могат създавани от машините. Такива са: ръководства, календари, брошури и дипляни.

Сред наличните модули за цифровата преса 700 и системите 4112/4127 е Xerox Squarefold. Това е интегрирана система за сгъване и обрязване, която осигурява професионално завършване на брошури и ръководства.
Като добавка се предлага и седмата версия на Freeflow print server, който е предназначен за осигуряване на подобрено качество на цветните и черно-бели изображения, интуитивен интерфейс за създаване на поръчки и функции за защита на информацията, които клиентът сам може да конфигурира.

Друга опция, предлагана от Xerox е GBC Advancedpunch - вградена система за перфорация, за създаване на изделия, готови за професионално механично подвързване. Тя автоматизира процесите на печат, колиране и перфориране, като пести време и увеличава производителността без да увеличава разходите, твърдят Xerox.

За цифровата машина 700 digital съществува възможност за последователно свързване на няколко довършителни модула, което подобрява функционалността и гъвкавостта като позволява производство на разнообразни материали с една преса.На снимката: цифрова преса Xerox 700

Източник: printingtalk.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Началник производство
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама