ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox предлага цифрова линия за изработка на опаковки

Xerox предлага цифрова линия за изработка на опаковки

Сряда, 16 Юни 2010 ( прочетена 2388 пъти)


Компанията разкри Xerox Automated Packaging Solution разработено от Stora Enso Gallop™. Автоматизираната дигитална система може да печата разнообразни персонализирани опаковки – от кутии за голф топки и опаковки за дъвки до сгъваеми картонени кутии – на различни езици.

Xerox Automated Packaging Solution
Системата за опаковки може да превключва бързо от една задача към друга, предлагайки необходимата гъвкавост в днешния глобален и бързо нарастващ пазар. Xerox възнамерява да потърси одобрението на Ассоциацията за Храни и Лекарства на САЩ за внедряване на системата при опаковане на храни.

Според консултантската компания Pira International, световният пазар на дигитален печат за опаковки и етикети се очаква да достигне $ 6,75 млрд. до 2014 г.

„Това е уникално решение, което отваря много нови възможности за производителите на опаковки, а и за техните клиенти,” каза Ерик Армър президент на Global Business Group в Корпорация Xerox. “Производителите вече могат да отговорят на пазарното търсене на опции за персонализирано опаковане – бързо и ефикасно.”

Линейният процес означава максимална производителност при опаковане. Например, материалът за опаковане се подава в системата и излиза изцяло напечатан, с нанесено покритие и изрязан според зададените размери – готов за сгъване и лепене. Доставчиците на печатни услуги могат да изпълняват и поръчки за отпечатване на променлива информация върху всяка отделна опаковка при нисък разход и минимална намеса на оператор. Решението е идеално за търговци, които целят да изпробват прототипни продукти с разнообразно по вид опаковане.

Базирано на пресата Xerox’s iGen4™, която печата 110 страници в минута, решението е уникално позиционирано за посрещане нуждите на пазара за опаковки с най-голям размер на листа (36.4 cm x 57.2 cm) сред всички дигитални преси. Тя също така предлага най-широк набор опции за финишинг, както и работа с релефен и опаковъчен картон.

Решението изглежда така: печатен модул – лакиращ модул Epic CTi-635 с опции за надпечатен или UV лак - линия за стекиране и подреждане Stora Enso – щанца до размер 580 х 400 mm разработен от Kama за Stora Enso.

Решението спомага за намаляване влиянието върху околната среда на задачи за печат при поискване, както и за намаляване на отпадъците, рециклиране и повторна употреба на опаковъчен картон.

Вижте видео на работещо решение за производство на опаковки от Xerox.Източник: www.xerox.bg
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама