ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox представя мастиленоструйни системи на Hunkeler Innovationdays

Xerox представя мастиленоструйни системи на Hunkeler Innovationdays

Петък, 17 Февруари 2017 ( прочетена 1738 пъти)


Потребителите на мастиленоструйната технология на Xerox отчитат забележими бизнес резултати като увеличен обем на отпечатаните страници, икономии при печат на стандартна хромова хартия за офсетов печат и по-бързо изпълняване на поръчки и други.

Xerox  Hunkeler Innovationdays

 

Мастиленоструйните системи на Xerox, които ще участват в Hunkeler Innovationdays (HID) в Люцерн, Швейцария, от 20-и до 23-и февруари 2017, включват:

  • Производствената листова мастиленоструйна преса Xerox Brenva HD
  • Xerox Trivor 2400 — ролна система с Xerox High Fusion мастила
  • Xerox Rialto 900 — система за печат от тясна рола на лист

Бюджетните системи на Xerox правят мастиленоструйния печат по-достъпен и осигуряват нови бизнес възможности за печатниците. „Инкджет технологията вече не е на хоризонта, тя вече е тук,“ каза Andrew Copley, президент на решенията за графична комуникация, Xerox. „С новото ни поколение производствени мастиленоструйни преси, клиентите ни получават правилната технология на по-ниска цена и в по-компактна форма от традиционните мастиленоструйни системи.”

Директна поща, сметки и извлечение с Brenva HD
Британската компания за печат, директна поща и дигитална комуникация McLays е купила Brenva HD, за да разшири бизнеса си с директна поща, сметки и извлечения. През първия месец на производство, обемът отпечатани страници е нараснал с 15% до пикова стойност от 150 000 страници дневно.

Инкджет печат на стандартни офсетови хромови хартии с High Fusion мастило и Trivor 2400
Белгийската печатница VPrint е имала за цел да добави повече възможности за персонализация и да повиши качеството на бизнеса си с директна поща без да инвестира в специална хартия за мастиленоструен печат. Компанията тества Trivor 2400 с High Fusion мастило.

Trivor 2400
„Искахме да печатаме на стандартни офсетови хромови хартии, с офсетово качество и обем, но с всички предимства на производствения инкджет,“ каза Thierry Ngoma, ръководител на производството, VPrint. „Засега High Fusion мастилото и Trivor 2400 отговарят на очакванията ни – брилянтен цвят, висока скорост и икономия от печат на стандартни офсетови хартии без нужда от предварителна или последваща обработка.“

Довършителни опции за Rialto 900
Xerox ще покаже и две нови довършителни опции за Rialto 900 – динамичен перфоратор и втори двоен стакер с голям капацитет. Динамичният перфоратор позволява създаване на вертикални хоризонтални или Т-образни секции за откъсване, например за купони. Допълнителният стакер позволява разтоварване на продукцията без прекъсване на работата на пресата.

Източник: пресинформация на Xerox
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама