ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox представя три нови решения за по-продуктивен бизнес

Xerox представя три нови решения за по-продуктивен бизнес

Петък, 20 Септември 2013 ( прочетена 1038 пъти)


Три нови решения, които подобряват работата в различни бизнес сектори – серията копир-принтери и принтери D136, печатната дигитална машина iGen 150 и добавената функционалност на Circle от компанията на Xerox XMPie за автоматизирано управление на кросмедийни кампании.

Новите черно-бели устройства Xerox D136 са идеални за печат на транзакционни документи, книги и упътвания. Със серията копир-принтери и принтери потребителите могат да избират скорост на печата, както и сървърни и завършващи опции, които да отговарят на специфичните им нужди. Устройствата са създадени, за да се впишат във всяка печатна среда, като разширените им възможности предлагат повече разнообразие за приложение – от стикери за прозорци до визитни картички и магнити.

Улеснена работа
Копир-принтерът D136 може да бъде свързан със сървъра Xerox EX, захранван от Fiery, който разполага със спектрофотометър, калибриращ принтера, за да осигури плавен, плътен градиент. Освен това, за устройствата е достъпен и FreeFlow® Print Server от Xerox.

Постоянно качество на изображенията
Xerox D136 използва EA Toner и печата при разделителна способност от 2400х2400 точки, което означава, че текст, снимки и графики се пресъздават консистентно – с ясни полутонове и плътно черно. Освен това, тонерът придава на разпечатките професионален матиращ завършек.

Скорост и продуктивност
Новите машини работят със скорост от 136 стр./мин. и разполагат с високо капацитетни захранващи механизми, така че да се справят с различни типове хартия и да осигуряват възможност за по-големи обеми на печат.

Традиционно Xerox държи да предлага на потребителите възможности, гарантиращи безкомпромисно качество и, чрез които бизнесът да увеличи своята продуктивност. Ето защо този месец компанията представя още едно решение, посветено на това - новата преса iGen 150. За него писа и Принтгайд Инфо тук:  Xerox обнови iGen150

iGen 150

Третото предложение за по-продуктивен бизнес идва от XMPie®, компания на Xerox, която е водещ доставчик на софтуер за управление на индивидуализирани комуникации (ICM) и иноватор при софтуера за 1:1 кросмедийни кампании. Компанията представя Campaign Automation – добавена възможност към награждаваното решение Circle™ SaaS за 1:1 комуникация през няколко канала. Circle позволява на специалистите да споделят информация, да планират следващите си действия, да виждат примери и реални доказателства за персонализирано съдържание, да работят съвместно при създаването и изпълнението на различни фази от кампаниите и дори да следят резултатите от тях.

С новите възможности за автоматизация XMPie разширява Circle, за да го превърне в контролен панел, който позволява планиране на дейности в определени периоди и опция за повтаряемост. Основно преимущество на Campaign Automation е ценовата му ефективност, тъй като решението спомага за намаляване на човекочасовете извън работно време, които обикновено са необходими за стартиране на процеси в конкретни часове. Освен това, новото предложение предлага опция за таргетиране към конкретни групи, определени чрез CRM и според поведението им в определени кампании, което добавя значителна допълнителна стойност за бизнеса.

Източник: xerox.bgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама