ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox пусна опция за автоматичен превод на документи

Xerox пусна опция за автоматичен превод на документи

Сряда, 16 Март 2016 ( прочетена 1181 пъти)


Xerox пусна нова вградена услуга за превод на документи в част от своите машини. Тя е достъпна при мултифункционалните принтери с функция ConnectKey, като в случая дори не е нужно да въвеждате текста, който искате да преведете.

ксерокс

Единствено трябва да сканирате оригиналния документ и машината автоматично ще го принтира в един от 37-те достъпни езика.

В случай, че не разполагат с мултифункционално устройство на Xerox от този тип, има разработено и приложение за iOS и Андроид, което може да бъде използвано. Тогава е нужно да сканирате документа, след което в рамките на минута получавате преведената версия. Възможна е и работа в интернет платформа, където изображенията могат да бъдат качени в JPEG, PDF и други формати. Разбира се преводът е машинен, като в онлайн решението може да изберете опцията за човешки базиран превод. Въпреки всичко, това би спестило доста време в офиса при определени условия.

ксероксПредставител на Xerox повдигна завесата и разкри цената на услугата. Всеки потребител получава правото безплатно да преведе 30 страници в рамките на 30 дни, след което е необходима регистрация. След изтичане на тестовия период ще бъде необходимо да заплатите 10$ за 10 страници машинен превод. В случай, че държите на човешки преводач, цената е 10 цента на дума.Източник: engadget.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама