ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox се подготвя за drupa 2008

Xerox се подготвя за drupa 2008

Понеделник, 19 Май 2008 ( прочетена 2804 пъти)


Компанията Xerox ще бъде най-големият изложител на най-голямото принт изложение drupa 2008, което ще се състои в Дюселдорф, Германия от 29 май до 11 юни.

„Щандът наXerox ще бъде разположен на площ от 3500 кв.м., в изложбена зала 8B” – разкрива г-н Куинси Алън, Президент на Xerox Production Systems Group. „Нашата цел на drupa 2008 е проста: да демонстрираме чрез доказани приложения, че дигиталният печат е изгодна възможност днес. Компанията ни ще демонстрира технологии и бизнес модели за доходен бизнес в сферата на печатните комуникации.” – допълва той.

“drupa 2008 e идеалното място, за да покажем, че Xerox разбира желанието на клиентите си да успяват и печелят и им предоставя възможности за това.” – споделя Армандо Загало, Президент на Xerox Europe. „Ние предлагаме комбинация от точните технологии, точния работен модел и точния бизнес модел, които позволяват на нашите клиенти да генерират 83.5 милиарда щ. долара на дигиталния пазар. На изложението ние ще покажем на клиентите нови възможности за техния бизнес ”

drupa 2008 ще бъде белязана и от грандиозно събитие, което компанията ще посвети на най-голямата промяна в корпоративната си идентичност, която бе направена в началото на тази година.

„Ще комуникираме все по-прогресиращата марка Xerox във всеки аспект на събитието – от откриването, през еко-дизайна и изпълнението на нашия щанд, до начина, по който каним гостите и начина, по който комуникираме с клиентите.”
За да научите повече за участието на Xerox в drupa 2008, можете да посетите www.xeroxdrupa.com. Тук ще можете да направите предварителна регистрация за посещение на щанда на Xerox и да научите за повече от 50 принт- приложения.


– XXX –
XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете - www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com

Прочетете още:


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист рекламни материали
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Рекламна агенция предлага работа за спец...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама