ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox се раздели на Conduent и Xerox

Xerox се раздели на Conduent и Xerox

Понеделник, 27 Юни 2016 ( прочетена 888 пъти)


Xerox обяви имената на двете компании, на които ще се раздели – тази, която се занимава с печат и управление на документи запазва името Xerox, а частта, с дейност „аутсорсинг на бизнес процеси,“ ще се нарича Conduent.

Conduent  xerox

 

Conduent
Името Conduent е вдъхновено от опита на компанията в създаването на връзка между потребителите и техните партньори и клиенти в области като обслужване на клиенти, транспорт и логистика, здравни услуги и интернет технологии. Името отразява позицията на компанията да си партнира с бизнеси и правителства, като осигурява решения, които удовлетворяват клиенти, пациенти, пътници и служители.

„Conduent ще започне нова глава като самостоятелна компания с име, което отразява жизненоважните бизнес услуги, които извършваме всеки ден,“ коментира Ursula Burns, изпълнителен директор на Conduent. „Conduent е в добра позиция благодарение на силното си наследство. Като лидер в услугите за бизнеса и ще запази ценностите и новаторската култура, многообразието и единството на Xerox.“

С приблизително 7 милиарда долара оборот за 2015 и 96000 служители е компания от ранга Fortune 500 с голям опит в разнообразни бизнес процеси, анализи и автоматизация.Разнообразните възможности на Conduent въздействат на милиони животи, включително на две трети от всички осигурени пациенти в САЩ, и повече от половината потребители на мобилни телефони в САЩ. Компанията държи вторият най-голям дял в аутсорсинга на бизнес процеси.

Източник: news.xerox.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама