ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox снабдява американския флот с офисно оборудване

Xerox снабдява американския флот с офисно оборудване

Петък, 8 Ноември 2013 ( прочетена 910 пъти)


В продължение на своето дългогодишно пратньорство с Xerox американският флот сключи десетгодишен договор на стойност $94 млн. с компанията за бордно документално оборудване за нуждите на флота в целия свят.


  Xerox американският флот

Флотът ще разчита на Xerox за инсталация, обучения и консумативи на мултифункционални принтери (MFP) и производствени машини.

18 техници на Xerox ще бъдат разположени на плавателните съдове, за да организират управлението на документи и да съдействат на екипажа на борда.
 
„Отговарянето на нуждите на американския флот е отговорност, която приемаме изключително сериозно и ще вложим в това целия си професионализъм и отговорно отношение,“ каза Кевин Уорън, президент US Client Operations в Xerox. „Комбинацията от технологии, услуги и поддръжка от Xerox позволява на организации с всякакъв размер да улеснят печатната си работа, като им позволява да се концентрират върху основните цели на своя бизнес.“
 
Основни заслуги при избора на Xerox има засилената сигурност на офисните устройства за компанията. Мултифункционалните принтери са оборудвани с Xerox Secure Print, който изисква личен идентификационен номер от потребителите при опит да отпечатат даден документ. На предния панел пък е разположено поле за PIN код, който също така защитава функциите на устройството.
 
Употребата на борда на МФП ще улесни работните процеси, като сканираните файлове автоматично ще се споделят през email или на USB флаш памет за истинска мобилност.
 
Източник: xerox.bg

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама