ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016

Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016

Неделя, 14 Август 2016 ( прочетена 1597 пъти)


Производствената мастиленструйна печатна система Xerox Brenva HD и мастиленоструен принтер за директен печат на 3D обекти са носители на награди MUST SEE 'EMS

Xerox Direct to Object Inkjet Printer XMPieРешенията на Xerox за автоматизация на производството и персонализация също бяха отличени – награди получиха и FreeFlow Core 5.0, FreeFlow Digital Publisher и кампаниите по заявка на. Годишните награди MUST SEE 'EMS отличават нови продукти, представени на Graph Expo. Наградените продукти на Xerox са:

Производствената система Brenva HD
Brenva HD е листова инкджет печатна система с висока производителност и ниски разходи. Тя осигурява нови възможности за печатниците за печат на сметки и извлечения, рекламни материали, малки тиражи директна поща и книги.

Мастиленоструен печат върху триизмерни предмети
Това е ново решение, което позволява на потребителите да печатат както върху малки обекти като капачки за бутилки, така и върху големи предмети като предпазни каски, което премахва нуждата от лепене на етикети за много приложения в търговията и производството. Машината може да печата до 10 цвята с разделителна способност от 1200 dpi, със скорост до 30 предмета в час.

FreeFlow Core 5.0
FreeFlow Core 5.0е интелигентно облачно решение за автоматизация и оптимизиране на предпечатния процес. FreeFlow предлага интерфейс с влачене и пускане, който позволява на всеки потребител да създава уникален работен процес за печат, който съответства на нуждите му.

FreeFlow Digital Publisher
FreeFlow Digital Publisher е многоканална издателска платформа, която автоматизира печатното производство и едновременно с това създава онлайн и мобилни версии на същото съдържание за гледане на смартфони и таблети, на базата на унифициран работен процес.

Кампании по заявка с XMPie
Кампаниите по заявка на XMPie позволяват лесно създаване, персонализиране, повторно използване на мултиканални кампании.

На снимката: Xerox Direct to Object Inkjet Printer

Повече за наградите MUST SEE 'EMS

Източник: пресинформация на Xerox
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама