ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox® Color C60 Printer спечели наградата „PRO“ на Buyers Laboratory

Xerox® Color C60 Printer спечели наградата „PRO“ на Buyers Laboratory

Сряда, 16 Декември 2015 ( прочетена 1138 пъти)


Водещата независима лаборатория за оценяване на продукти и решения за печат Buyers Laboratory LLC (BLI) обяви Xerox® Color C60 Printer за носител на наградата „PRO“ в категорията за цветни устройства от нисък производствен клас.

Тя отличава най-добрите устройства в този клас, доказали преимуществата си в полевите изпитвания на BLI – строга и щателна оценка, която разкрива техните отличителни качества и обхваща характеристики като производителност, качество на изображенията, работа с различни носители, лесна употреба и много други.


Фред Дж. Рамзи, глобален продуктов мениджър, Xerox, отбеляза, че най-изключителната функция на Xerox® Color C60 е неговата многофункционалност. „Той се вписва добре навсякъде – от професионална печатница до малка компания, и отпечатва всичко с висока ефективност – от менюта и пощенски картички до стикери за прозорци. Тази награда подчертава способността на Xerox да въвежда потребителите в цветния печат и да расте заедно с тях като надежден партньор в развитието на бизнеса им.“

Пийт Емори, директор на U.S. Research and Lab Services, похвали Xerox® Color C60, като каза „Благодарение на способността му да работи безпроблемно с различни видове специализирани носители, като например пластмаса, устойчиви на късане винилови стикери за прозорци, магнити, табели и текстил, заедно с надеждните софтуерни инструменти като SIQA за коригиране на вариации в плътността и напасване на цветовете, Xerox® Color C60 е идеалното решение както за професионалните печатници и печатни центрове, така и за репрографските отдели, целящи да запазят операциите в рамките на компанията.“

За Xerox
Xerox помага да се промени начинът, по който работи светът. Използвайки експертния си опит в областта на изображенията, бизнес процесите, анализите, автоматизацията и насочената към потребителя практическа информация, компанията проектира работния поток така, че да осигурява по-висока продуктивност, ефективност и персонализация. Xerox извършва дейност в 180 страни и екипът от над 130 000 служители създава значими иновации и осигурява услуги за бизнес процеси, печатно оборудване, софтуер и решения, които имат реално значение за клиентите на компанията и техните клиенти.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 оторизирани партньора и над 550 риселъра. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 100 сервизни центъра.

Xerox България развива и цялостното управление на комплексни проекти за управление на документния поток и печата, както и оптимизация на документни процеси в посока спестяване на разходи, подобряване на ефектите върху околната среда, печат от мобилни платформи, подобряване на информационната сигурност и автоматизация, с използването на последните иновации в световен мащаб.

Още информация за Xerox България: www.xerox.bg и http://www.facebook.com/XeroxBulgaria
Информация за Xerox: http://www.xerox.com, http://news.xerox.com или http://www.realbusiness.com, http://www.xerox.com/investorprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама