ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xitron добавя Web-To-Print възможности

Xitron добавя Web-To-Print възможности

Понеделник, 10 Август 2009 ( прочетена 2004 пъти)


Предлаганата от PRINTERnet функционалност опростява и улеснява комуникацията между доставчика на печатната услуга и клиента.

Web-To-Print възможностите интегрират изпращането на поръчки през интернет, проверката и прегледа в Navigator  решенията на  Xitron за управление на работен процес. Системата PRINTERnet Integrator предлага на доставчиците на печатни услуги и клиентите им възможност за приемане и изпращане на поръчки по всяко време.

Налични са възможности за онлайн проверка на файловете, преглед на софтуерни проби, автоматично уведомяване за текущият етап от производството на поръчката. Web-to print решението обединява каналите за приемане на заявки и е интегрирано в решенията за автоматизация на работният процес Navigator. Наред с това е възможна предпечатните оператори да получат ограничени или пълни права за промяна на получените файлове.
 
PRINTERnet подсилва връзката между клиентите и печатниците. Изпращането на поръчки става по-лесно, по-бързо и по-автоматизирано. Системата приема поръчки, проверява ги за проблеми и изпраща доклад за състоянието им на клиента. След като поръчката премине проверката, клиентът автоматично получава възможност да прегледа растеризирана софтуерна проба. Наред с това системата намалява времето за обработка на поръчките и ускорява работния процес.Източник: xitron.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама