ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xitron пуска на пазара Prism

Xitron пуска на пазара Prism

Четвъртък, 22 Март 2007 ( прочетена 1906 пъти)


Xitron е познат на българския потребител, основно с RIP софтуер, който предлага и управлява не малко устройства в България. Сега фирмата е решила да пусне на пазара и дигитална печатна машина, предназначена за малки и средни тиражи. Устройството се нарича Prism.

Печатът се осъществява благодарение на висококачествена LED матрица и еднопасова технология на печат. Тонер касетите и барабани са отделни и бързо заменящи се, но на сайта не може да се намери информацията за вида на тонера. Xitron Prism поддържа формати до 12.9" x 47"(328 x 1200 см) на хартии от 64 до 270 g/m2. Дуплексът е стандарна характеристика на устройството. Скоростите на печат достигат до 36 страници на минута за цветен печат.

Собственият Navigator Digital Controller на Xitron управлява Prism с пълен набор от професионални производствени инструменти, включващи мултисистемна поддръжка(до три Prism едновременно) и управление на цвета (color management). Възможността за ъпгрейд към Navigator GPS означава, че тази система може да стане гръбнакът на предпечатната секция, контролирайки Prism и всяка друга, от всички над 150 различни устройства(CTF, CTP, inkjet и DI печатни машини), поддържани от Xitron.

И следва интересното. Официално не е определена цена на машината, но се предвижда тя да не надвишава 10 000 $ за базовия модел, плюс Prism software RIP.

Източник: www.xitron.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на каширащи машини за хартия и...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар ГТО 52
гр. София
фирма Реклама Пони

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама