ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xitron пуска на пазара Prism

Xitron пуска на пазара Prism

Четвъртък, 22 Март 2007 ( прочетена 2062 пъти)


Xitron е познат на българския потребител, основно с RIP софтуер, който предлага и управлява не малко устройства в България. Сега фирмата е решила да пусне на пазара и дигитална печатна машина, предназначена за малки и средни тиражи. Устройството се нарича Prism.

Печатът се осъществява благодарение на висококачествена LED матрица и еднопасова технология на печат. Тонер касетите и барабани са отделни и бързо заменящи се, но на сайта не може да се намери информацията за вида на тонера. Xitron Prism поддържа формати до 12.9" x 47"(328 x 1200 см) на хартии от 64 до 270 g/m2. Дуплексът е стандарна характеристика на устройството. Скоростите на печат достигат до 36 страници на минута за цветен печат.

Собственият Navigator Digital Controller на Xitron управлява Prism с пълен набор от професионални производствени инструменти, включващи мултисистемна поддръжка(до три Prism едновременно) и управление на цвета (color management). Възможността за ъпгрейд към Navigator GPS означава, че тази система може да стане гръбнакът на предпечатната секция, контролирайки Prism и всяка друга, от всички над 150 различни устройства(CTF, CTP, inkjet и DI печатни машини), поддържани от Xitron.

И следва интересното. Официално не е определена цена на машината, но се предвижда тя да не надвишава 10 000 $ за базовия модел, плюс Prism software RIP.

Източник: www.xitron.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама