ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Xitron Navigator 12

Понеделник, 1 Октомври 2018 ( прочетена 591 пъти)


Harlequin RIP е първият RIP с PDF 2.0 съвместимост на пазар.

Xitron Navigator 12

 

Xitron представи новото поколение Harlequin RIP - Navigator 12.0r1. Той е първото решение с поддръжка на PDF 2.0, което излиза на пазара. Спецификацията PDF 2.0 беше публикувана преди около една година.

„Това беше една от най-очакваните версии на RIP в последно време,“ каза Karen Crews, президент на Xitron. „Жизнено важно е да го внедрим в предпечатните дейности на клиентите си преди PDF 2.0 форматът да стане стандарт, а не изключение. Предварителните тестове за критичен етап в процеса на разработка. Целта им не е само да гарантират, че обработката на поръчките за печат е правилна. Те удостоверяват още, че RIP-ът работи с хиляди CTP, CTF и свързани директно с печатната машина устройства, поддържани от Xitron по целия свят.

Xitron очаква да изпълни заявки за обновяване на стотици потребители на Xitron Navigator, RTI, Compose и ECRM RIP  в идващите месеци. Navigator RIP-ове контролират CTP и CTF системи от Agfa, Screen, Fujifilm, Kodak, MarkAndy, ECRM, и Heidelberg, както и други производители. На цифровия печат контролери, базирани на Navigator управляват високоскоростни инкджет печатни машини като Colordyne, Printware, Neopost, Trojan, Superweb Digital, IPT, AstroNova (QuickLabel) и много други. Navigator се използва и в машини, базирани на най-новите VersaPass и Duralink технологии за глави на Memjet, както и машини, базирани на глави от Konica-Minolta, Kyocera, Xaar, Fuji Dimatix, Ricoh, и Kyocera.

Navigator 12 сега може да контролира по-широка гама устройства от всеки RIP на пазара днес,“ допълва Crews. „Това го прави перфектен избор за всяка печатница, която в момента предлага конвенционален офсетов или флексо печат и планира да добави дигитална технология в бъдеще.“

Източник: пресинформация на Xitron
Текста написа: Мартин Новев  print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама