ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Zünd на изложенията JEC World 2018 6-8 Март в Париж и Simac 20-22 Февруари в Милано

Zünd на изложенията JEC World 2018 6-8 Март в Париж и Simac 20-22 Февруари в Милано

Петък, 19 Януари 2018 ( прочетена 819 пъти)


Производителят на дигитални системи за рязане ще покаже дигитални системи за рязане на композитни панели и кожа.

 

 

По време на изложението JEC World 2018 което ще се проведе в Париж, в периода 6 - 8 март, швейцарският производител представя последните разработки на високомодулни дигитални системи за рязане на композитни приложения. В центъра на вниманието ще бъде Zünd D3 с две работещи независимо една от друга греди, проектиран за максимална производителност.


По време на JEC World, от 6 до 8 март, зала 5, щанд T40, Zünd ще представи широкият си спектър от решения за дигитално рязане. Високомодулните, автоматизирани фрези на фирмата предлагат изключително качество на изрязване, гъвкавост и производителност - идеални за производството на композитни материали.

 


Zünd може да реже кожа.  При това с добра продуктивност. 

По време на изложението Simac което ще се проведе в Милано, Италия, в периода 20-22 февруари 2018 г., Zünd ще демонстрира високо модулните си решения за рязане на обувки и кожени изделия. Системите за рязане Zünd са насочени към ефикасно и гъвкаво производство с една цел: повишена производителност и рентабилност.

 


Zünd  е сред водещите световни доставчици на интегрирани дигитални системи за рязане. По време на изложението Simac, от 20 до 22 февруари (зала 18, щанд H42 / K47), Zünd ще представи пълният си спектър от решения за дигитално рязане.

 

Автоматизираните, високомодулни ножове на Zünd предлагат перфектно качество на рязане, изключителна гъвкавост и ненадмината производителност за всички приложения, включващи кожена обработка. Като част от цялостния дигитален работен поток, включващ софтуера MindCut Studio, системите за рязане Zünd оптимизират обработката на кожата - от скрито прихващане до компютърно подбрано събиране / сортиране.

 

Zünd Systemtechnik AG, семеен бизнес с операции в световен мащаб, специализиран в разработването и производството на дигитални системи за рязане. Името на Zünd представлява швейцарското качество и е синоним на прецизност, производителност и надеждност. От 1984 г. Zünd разработва, произвежда и продава модулни системи за рязане и е световно признат за лидер на пазара.

Решенията за рязане на Zünd са насочени изцяло към автоматизирано дигитално производство. С помощта на технологията Zünd производителите могат да произвеждат повече части за по-малко време. Те могат да донесат продукти на пазара по-бързо, с оптимално използване на материалите и освен това могат да се възползват от факта, че режещите инструменти Zünd са модулни по дизайн и предлагат множество възможности за обработка на извънредно широка гама от материали. 


За повече информация или запитвания:

Email: office@mirage-group.eu
Tel: +35982 82 5364
www.mirage-group.eu 

 

 

 

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама