ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Zevrix Solutions обновиха LinkOptimizer до версия 4.5

Zevrix Solutions обновиха LinkOptimizer до версия 4.5

Вторник, 4 Януари 2011 ( прочетена 1643 пъти)


LinkOptimizer 4.5 цели да намали разходите и да пести време време.

Софтуерът служи за автоматично оптимизиране на изображенията от документите в InDesign. Чрез Adobe Photoshop LinkOptimizer може да намали размера на изображенията, да ги коригира и преобразува в други формати. Новата версия на LinkOptimizer може да превръща цветовото пространство на изображението в посочено ICC цветово пространство. Това позволява на потребителите да имат много по-голям контрол върху начина, по който се преобразува изображението.Според Zevrix Solutions новата версия на програмата ще даде възможност на печатниците, издателските къщи и рекламните агенции да спестят време за обработка и да намалят разходите си. LinkOptimizer може да оразмерява и изрязва изображенията до размера на карето в InDesign, да променя разделителната им способност на 300 пиксела на инч, да прилага действия от Photoshop, както и много други. След като приключи работата си, приложението автоматично обновява връзките в InDesign.

Възможно е и автоматично конвертиране на всички RGB изображения в CMYK. Така потребителите могат да спестят дисково пространство и време, в което биха оптимизирали изображенията ръчно. LinkOptimizer работи с Mac OS X 10.4.2-10.6 и Adobe InDesign CS2-CS5. Цената на продукта е 259.95 американски долара.

Източник: coapple.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама