ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe Acrobat X вече е в продажба

Adobe Acrobat X вече е в продажба

Сряда, 17 Ноември 2010 ( прочетена 1583 пъти)


Новата версия е ориентирана към подобряване на сътрудничеството, улесняване на употребата и подобряване на съвместимостта.

Adobe Systems Incorporated обявиха появата на пазара на продуктите Acrobat X - те включват Acrobat X, както и нова услуга за обмен на документи на Acrobat.com. Според производителя те позволяват на професионалистите да обновяват създават и споделят висококачествено съдържание. Това с става благодарение на увеличените възможностите за сътрудничество и взаимодействие между екипите в съвременната динамична бизнес среда.

“Acrobat X си поставя за цел да подобри комуникацията между физически отдалечените екипи от колеги, партньори и клиенти по неустоим начин”, каза Kevin M. Lynch, вицепрезидент и главен мениджър на Acrobat, Digital Enterprise Solutions Group, Adobe. “Новите ни услуги на Acrobat.com удоволетворяват нуждата от надежден обмен и преглед на документи отвсякъде”.

Action Wizard на Acrobat X позволява автоматизирането на рутинни многостъпкови процеси чрез макроси, които лесно могат да се споделят с други потребители и да бъдат приложени към един или повече PDF файла. Новата версия прави възможно превръщането на съществуващи формуляри в интерактивни PDF форми. Това става чрез интелигентно разпознаване на полетата или създаване на потребителски шаблони.

Сред възможностите на  Adobe Acrobat X е създаване на PDF портфолио от различни типове файлове. Потребителите могат да прилагат изгледи с професионален дизайн и цветови схеми по свой избор. Възможно е и добавянето на лого и подбор на цветове, които съответстват на корпоративната идентичност. Налице са и възможности за превръщане на PDF-и в годни за редактиране файлове за Microsoft Word и Exel.

Acrobat X Suite включва Adobe Photoshop CS5 и  Acrobat X, и позволява на потребителите са създадат, комбинират и редактират различни файлови формати. Adobe са добавили и пълен набор от инструменти за коментиране и обозначаване в документите. Така членовете на екипа, които използват Adobe Reader X или Reader 9 могат да виждат коментарите на другите и да ги допълват, както и да проследяват развитието им. Можете да откриете повече информация за новите функции тук.Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама