ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe Creative Cloud 2015 вече е достъпен за абонатите

Adobe Creative Cloud 2015 вече е достъпен за абонатите

Понеделник, 22 Юни 2015 ( прочетена 1738 пъти)


Прочетете тук за някои от най интересните новости в софтуерния пакет, в който са включени значителни подобрения на някои от съществуващите програми, както и изцяло нови решения като Adobe Stock Service.

Adobe Creative Cloud 2015

 

„Многостранични“ документи във Photoshop

Това нововъведение преди години внесе значителни промени в начина, по който работим с Adobe Illustrator, след като се появи в него. Една от причините за това е, че това позволява няколко визии, разработени за една кампания да се съхраняват в един документ. Това е доста удобно за дизайнерите и вероятно ще създаде доста проблеми на специалистите по предпечат. Начинът на работа с тях във Photoshop не се различава съществено от този в илюстратор, тоест не получавате многостраничен документ, а един файл с голям брой работни полета в него.

Мултимедийни публикации в интернет с Adobe InDesign CC 2015


За момента новата версия на InDesign не е готова, но Adobe ни позволиха да надникнем в бъдещите ѝ възможности, най-вече във връзка с новата Publish Online функция. Тя позволява публикуване на документи от InDesign онлайн, с мултимедийни елементи, които ще могат да бъдат разглеждани като HTML, без да се налага използване на допълнителни плъгини.

Тази вградена функционалност може да направи истинска революция, защото ще позволи на потребителите на InDesign да публикуват в интернет публикации с интерактивно съдържание без да им се налага да пишат код или да използват допълнителни приложения като Adobe Muse. Дизайнерите ще могат да работят както досега и едновременно с това да създават публикации с по-висока добавена стойност и да осигурят нови онлайн възможности на аудиторията.

Друга полезна възможност в новата версия на InDesign е опцията за добавяне на плътен цвят или преливка като фон на определен параграф. Тя може да се приложи към отделни абзаци или като стил и работи в отделни колони, свързани текстови карета и на различни страници.

Adobe Illustrator CC 2015 Recovery Mode


Adobe Illustrator е основният инструмент, на който разчитат много професионалисти за комплексни проекти, включително типография и логодизайн. Заради тяхната сложност понякога Illustrator забива и това води до покъртителни резултати върху работата ви. Това е била мотивацията зад създаването на режим за възстановяване в Adobe Illustrator. Той е подобен на този, който предлагат InDesign и Photoshop, в които можете да рестартирате приложението и да възстановите работата си.

Новият Adobe Stock Service: продавайте и купувайте изображения


Adobe Stock Service е логична последица от купуването на Fotolia от компанията. Тази нова услуга ви позволява да пазарувате изображения директно през приложенията от Creative Cloud и да ги използвате в работата си. Освен това, потребителите могат да продават собствените си снимки през услугата. Adobe Stock Service изисква отделен абонамет и срещу $29.99 можете да сваляте 10 снимки месечно, ако сте член на Creative Cloud.
Източник: blogs.adobe.com, adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама