ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe Max 2014: нови неща в Adobe InDesign CC 2014 и обновени мобилни приложения

Adobe Max 2014: нови неща в Adobe InDesign CC 2014 и обновени мобилни приложения

Четвъртък, 16 Октомври 2014 ( прочетена 2065 пъти)


Подобренията засягат създаването на публикации за електронни устройства в Indesign, работата с цветовете, както и няколко нови версии на мобилни приложения от Adobe.

нови неща в Adobe InDesign CC 2014

 

Интерактивност в EPUB публикации с фиксирано оформление

Вече, когато създавате EPUB, можете да добавите различни интерактивни и анимирани елементи. Това включва плъзгащи се изображения, хиперлинкове или бутони, които задействат анимации, включени в документа.

Новост е и възможността да прегледате как тези елементи ще изглеждат и ще работят на различни устройства с панела EPUB Interactivity Preview. Той позволява създаване на EPUB-и, който са гъвкави и лесни за употреба на най-различни устройства и формати.

 

нови неща в Adobe InDesign CC 2014Adobe Color Panel

Подобно на Photoshop и Illustrator, InDesign CC 2014 продължава да предлага вградена поддръжка на Kuler под ново име: Adobe Color. В този панел можете да създавате цветови теми, да сваляте теми от други потребители и да споделяте своите, без да напускате средата на приложението.

Обновления в мобилните приложения

  • Adobe Brush CC е безплатно мобилно приложение за създаване на четки за Photoshop, на базата на снимки или изображения от камерата на устройството, които можете да съхранявате в облака. Работи с iPad и iPhones с iOS7.
  • Adobe Shape CC служи за създаване на векторни форми от почти всяко изображение, заснето с камерата на устройството и запазването им в Creative Cloud библиотека за използване в други приложения.
  • Adobe Illustrator Draw е безплатно приложение за рисуване на векторни графики за iPad. Работи отлично с Adobe Ink & Slide, Adonit Jot Touch, или Wacom Intuos Creative Stylus.
  • Adobe Illustrator Line служи за чертане и вече има пълна интеграция с Adobe Illustrator. Всичко, което направите в него сега може да се прехвърли в настолното приложение без загуба на векторна информация.
  • Adobe Color доскоро беше известен като Kuler. Той позволява да създавате споделяте и обменяте цветови схеми в приложенията на Adobe, както и с други потребители.
  • Adobe Photoshop Mix – новата версия 1.3 работи с iPad и iPhone (под iOS 7 или по-нова). Добавена е функцията Auto Cut Out, която автоматично избира основния елемент в изображението и позволява той да бъде изрязан с лекота.
  • Adobe Photoshop Sketch – версия 2.0 предлага по-експресивни четки, включително такива, които имитират рисуване с акрилни бои и пастели. Новата версия е интегрирана с Adobe Brush CC, което позволява да използвате създадените там четки. Библиотеките позволяват работата ви в Photoshop Sketch с лекота да се прехвърля в настолните приложения.

Източник: max.adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама