ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe предлагат нов начин за търсене и инсталиране на допълнения към Creative Suite

Adobe предлагат нов начин за търсене и инсталиране на допълнения към Creative Suite

Понеделник, 30 Юли 2012 ( прочетена 1574 пъти)


Това става чрез панел, който се появява директно в приложенията. След като го инсталирате Adobe Exchange ви позволява да разглеждате наличните допълнения към приложенията от CS6, да ги сваляте, инсталирате и обновявате.

Панелът Adobe Exchange осигурява на потребителите еднаква среда, независимо в кой от софтуерните продукти го използват. Функционалността на панела е една и съща, независимо кое от CS6 приложенията използвате. Всички методи за плащане минават през една система за пазаруване онлайн.

Съвместимост с продукта, който използвате
През панела Adobe Exchange можете да разглеждате или търсите допълнения, които са подходящи за версията, която използвате. Например, ако го отворите в InDesign CS6, ще видите само продукти съвместими с CS6.

Лесна инсталация и употреба само на един акаунт
Новият Adobe Exchange използва Extension Manager CS6, за да инсталира всички нужни компоненти на продукта на правилното място. Това става бързо, лесно и практически без усилия от страна на потребителя.
Панелът Adobe Exchange използва система за идентифициране, която изисква само веднъж да влезете в Adobe Identity Management Service (IMS). След това данните ви се съхраняват и не се налага да ги въвеждате отново.

Търсене
Adobe Exchange панелът прави разглеждането и намиране на продукти лесно. Стартовият екран показва препоръчани продукти, както и най-новите предложения включени в Exchange. Всички продукти са сортирани в платен и безплатен раздел. Можете да ги търсите по име, продуктов номер, ключова дума.

Оценка и преглед
Като потребител можете да оценявате продуктите и да четете мнения, написани от други, които са се сдобили с продуктите през Adobe Exchange. Можете и да оценявате приложенията и да споделяте мнение за тези, които вече имате.

Пробни версии
Производителите могат да предлагат и пробни версия на продукта. Така потребителите могат да изберат дали първо да опитат продукта, или директно да го купят.

Обновяване
Доставчиците могат да предложат обновена версия на продуктите си, с нови възможности или отстранени проблеми. Потребителите, които вече са свалили продукта, ще видят бутон за обновяване в раздела My Stuff. Вграденият в приложението панел Adobe Exchange също може да се обновява автоматично.

Можете да научите повече за Adobe Exchange Panel и да го свалите от тук.

Източник: labs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама