ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe пуснаха първия набор от нови функции, достъпни единствено през Creative Cloud

Adobe пуснаха първия набор от нови функции, достъпни единствено през Creative Cloud

Вторник, 4 Септември 2012 ( прочетена 1465 пъти)


Потребителите на Creative Cloud са първите, които ще имат достъп до новостите в Illustrator - възможности за пакетиране на файлове, премахване на вградени изображения от файлове и подобрения в панела с връзките.


adobe illustratorAdobe Systems обявиха няколко от нововъведенията в Adobe Illustrator, които са достъпни единствено за потребители на Creative Cloud. Нововъведенията, за които става въпрос осигуряват по-висока производителност за дизайнери и художници, които имат нужда от бърза и безгрешна система за производство, когато обменят файлове с колеги или клиенти. Adobe скоро ще предложат и нови възможности за Creative Cloud потребителите на Dreamweaver и Digital Publishing Suite Single Edition.

„Когато стартирахме Creative Cloud, казахме, че едно от най-големите му предимства е ранния достъп до нововъведенията на Adobe,“ каз Jeff Veen, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт на облачната услуга на корпорацията. „В момента, в който инженерите ни завършат новите функции, като тези, които можете да видите в Illustrator днес, ще пуснем специални издания на настолните си програми, достъпни само за членове на Creative Cloud.“Компанията спази обещанието си, че потребителите на Creative Cloud ще получат ранен VIP достъп до новите функции на продуктите.

Новите функции, които ще се появят в Illustrator включват:
  • Пакетиране на файлове – функция, която потребителите отдавна изискват. Тя позволява на дизайнерите автоматично да съберат всички файлове, използвани в Illustrator документ, включително графични елементи и шрифтове, само в една папка, която дава възможност за лесен и ефективен обмен и споделяне на проекти с по-малко грешки.
  • Възможност за премахване на изображения, вградени във файл на Illustrator от други дизайнери или клиенти, което помага за спестяване на време от всекидневните задачи, защото с файла се работи по-бързо.
  • Подобрения в панела с връзките – новите възможности позволяват много по-бърз достъп и проследяване на всеки обект, поставен във файл на Illustrator. Досега имаше нужда от много цъкане с мишката, за да е сигурно, че включените графики отговарят на изискванията за качество. Това сега става много по-бързо.
През септември се очаква да има нововъведения и към Digital Publishing Suite Single Edition за публикуване на брошури, портфолиа и книги с богато визуално съдържание за iPad. Очаква се потребителите на Creative Cloud да получат и изключителен достъп до Adobe Dreamweaver. Adobe планират и още новости в Creative Cloud в идващите месеци.

Какво е мнението ви за политиката на Adobe, насочена към стимулиране на потребителите на Creative Cloud? Споделете във форума или Facebook.


Източник: adobe.com

Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - Специалист обслужване на клиент...
гр. София
фирма Нексиум ЕООД

Оператор на широкоформатна дигитална пе...
гр. София
фирма ДотБрейн

Организатор производство широкоформатен...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама