ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa добави възможности за персонализация към цифровата преса M-Press Tiger

Agfa добави възможности за персонализация към цифровата преса M-Press Tiger

Сряда, 28 Април 2010 ( прочетена 1414 пъти)


Създадена съвместно с Thieme, M-Press TIGER претендира, че е най-бързата и усъвършенствана машина в класа си.

Agfa Graphics обяви, че добавя възможности за печат на променлива информация към цифровата преса M-Press TIGER. Тя предлага високо качество на изображението, ниска консумация на мастило и печат с качество, близко до офсетовото. M-Press TIGER и възможностите й за персонализация ще бъде демонстрирана на щанда на Agfa на Ipex.

С помощта на системата за създаване на персонализирани продукти Apogee Vibe, потребителите на пресата ще могат да предложат на клиентите си по-широка гама от продукти и услуги. В повечето случай това може да стане дори без забавяне на производствения процес.

Чрез Apogee Vibe потребителите могат да определят елементи, като текст, растерни или векторни изображения, които могат да се променят в различните тиражни листове, без това да забавя производствения процес. Всички променливи елементи се извличат от база данни. За допълнително оптимизиране на процеса Apogee Vibe поддържа разполагане на няколко страници с променливо съдържание в един печатен лист.

M-Press TIGER предлага възможности за надстройване, които според производителите могат да позволят използването на машината в продължение на повече от 20 години. Първоначалните купувачи вече са в процес на увеличаване на скоростта и производителността на печатните си системи.

"Цифровите печатници, които търсят машина от високия клас с високо качество и скорост на печат, няма нужда да търсят повече” каза Richard Barham, вицепрезидент на звеното за мастиленоструен печат на Agfa Graphics. "С помощтта на системата за персонализация Apogee Vibe за M-Press TIGER.” За това допринася и печатаемото поле от 1600 x 2600 mm и възможността за пълноцветен печат върху широка гама от гъвкави и твърди материали от 120g/m2 до 3kg/m2.
M-Press TIGER
Източник: agfa.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама