ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics предлага изцяло автономна CTP технология с Advantage N-PL

Agfa Graphics предлага изцяло автономна CTP технология с Advantage N-PL

Понеделник, 2 Май 2016 ( прочетена 1164 пъти)


Agfa Graphics добави нов член на семейството си експонатори Advantage N. С помощта на нов модул е възможно последователното експониране на 3100 пластини със скорост до 400 пластини в час.

Advantage N-PL

 

Непрекъснатото производство е възможно благодарение на интегрирания модул за зареждане от палет Advantage N-PL. Този модул поддържа два различни формата пластини – единични и панорамни и позволява и двата вида да са онлайн едновременно. Възможно е зареждането на два купа по 1500 единични форми или един от 1500 панорамни пластини. Върху тях могат да бъдат заредени още 100 пластини.

„Палетният механизъм за зареждане е доста прост. Когато CtP системата е използвала първата си купчина пластини, механизмът автоматично зарежда втората, за да продължи производството”, каза Emiel Sweevers, маркетинг мениджър на вестникарските решения, Agfa Graphics. „Автономията от Advantage N-PL от над 3000 форми значително намалява прекъсванията на производството и предотвратява грешки на ръчното зареждане на пластини, например лошото им подреждане.“

Зареждане под бяла светлина

Модулът за зареждане на палети позволява и зареждане на новите пластини под бяла светлина, без прекъсване на производствения процес. Чрез поставяне на устройство за защита от светлина е възможно зареждане на нови пластини без излагане на тези, с които машината работи в момента на УВ светлина.

„Куповете пластини са защитени от транспортната осигуровка докато бъдат преместени в онлайн позиция в Advantage N-PL. Това, заедно с устройството за защита от светлина, позволява да бъдат зареждани без нужда от жълта светлина,“ обясни Sweevers.

Модулът се предлага за Advantage N-TR HS и Advantage N-TR VHS.

Източник: https://www.agfagraphics.com/
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама