ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics представиха нова версия на своя софтуер за дизайн на защитни елементи

Agfa Graphics представиха нова версия на своя софтуер за дизайн на защитни елементи

Понеделник, 5 Януари 2015 ( прочетена 1720 пъти)


Agfa Graphics представиха новостите в последната 8-ма версия на своя софтуер за дизайн на защитни елементи при печат, наречен Fortuna.

софтуер за дизайн на защитни елементи при печат

 

Решението се използва често за предотвратяване на фалшификации на важни документи, като: паспорти, лични карти, официални документи, сертификати, билети, приходни документи и други. Последната версия е разработена в тясно сътрудничество с компании, познати със своите новаторски решения в областта на сигурността при печат. Подобрени са създаването и автоматизирането на работния процес.

Ето какво казва Andy Grant, ръководител на отдела за софтуерни разработки в Agfa: „Благодарение на новата версия на Fortuna, Agfa Graphics затвърждава своите позиции като доверен партньор на много държавни институции и частни компании, работещи с важни документи. Чрез него ние предлагаме иновативен инструмент за проектиране на елементи за сигурност, чрез които клиентите ни да се противопоставят на фалшификациите.”

 

софтуер за дизайн на защитни елементи при печат


Софтуерът се предлага с богат набор от вградени в графичния редактор решения за сигурност, които могат да се ползват, както от професионалисти, така и от крайни потребители. Разбира се, те са допълнени с възможност за персонални настройки и работа с външни решения за верификация. Бързите изчисления и комбинации на множество параметри спестяват време на дизайнерите, които предпочетат този софтуер.

Самият софтуер е разделен на повече от 30 модула, които могат да бъдат самостоятелно закупувани, в зависимост от нуждите на потребителите. Fortuna има следните изисквания към хардуера: 64-битова операционна система Windows 7, 4 ядрен процесор с работна честота 2.4 Ghz или по-висока, поне 8 Gb RAM, 2 x 300 Gb дисково пространсвто, видео карта с отлично качество и 23” монитор. Най-важното за Fortuna е, че защитните елементи се вграждат като част от дизайна на вече готовия продукт. Единственото ограничение на софтуера се задава от възможностите на изходното устройство за печат и експонация, както и от това доколко дизайнерът, работещ с него може да мисли извън границите на допустимото.

Източник: www.agfagraphics.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама