ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Arjowiggins стартираха директната пощенска кампания, посветена на гамата рециклирани хартии Cocoon

Arjowiggins стартираха директната пощенска кампания, посветена на гамата рециклирани хартии Cocoon

Неделя, 27 Май 2012 ( прочетена 1096 пъти)


Arjowiggins Graphics организират разяснителна кампания, посветена на рециклираната хартия, която има висока степен белота и е подходяща за висококачествен печат, без да вреди на природата.

Кампанията ще се проведе под мотото „Бяла и рециклирана“ и е насочена към печатници, дизайнери и корпоративни клиенти. През май и юни избраните потребители ще получат персонализирана поща. Писма ще акцентират върху високата белота на Cocoon, качеството на печата и това, че продуктите не вредят на околната среда.

Създадена е и интернет страница с информация за продуктовата гама Cocoon, производствения процес и предимствата на рециклирането на хартия. Там е включени калкулатор за въздействието върху околната среда. Той показва разликите във въглеродните емисии и изразходваните вода, енергия и дървесина при производството на 100% рециклираните хартии Cocoon спрямо тези произведени от нови дървесни влакна.

Cocoon включва хартии с и без хромово покритие, с тегло от 80 до 140 грама на кв. м. Те са произведени от целулоза, мастилото, от която е премахнато и отговаря на изискванията на FSC и Ecolabel. Целулозата е обработена във фабрика на Arjowiggins във Франция.

Оперативният маркетинг мениджър на Arjowiggins Angela DeVorchik каза: „С новата кампания се надяваме да покажем висококачествените резултати, които могат да бъдат осигурени от изцяло рециклираната хартия Cocoon 100%, както и начинът, по който използването на тези продукти помага на околната среда. Крайните потребители могат да помогнат за него без да жертват висококачественият вид и белотата на крайния продукт.“Източник: arjowigginsgraphic.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама