ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Автоматизирано генериране на каталози в InDesign с InCat

Автоматизирано генериране на каталози в InDesign с InCat

Понеделник, 1 Октомври 2012 ( прочетена 2363 пъти)


ТradingBel InCat е плъгин за Adobe InDesign, който автоматизира създаването на продуктови каталози и многократно намалява времето за подготовката им.


inDesign

InCat е допълнение за InDesign, което позволява на потребителите да генерират страници за продуктови каталози като използват централизирана база данни и шаблони за InDesign. Приложението работи във връзка със системата на ТradingBel за управление на информацията за продуктите – CatalogStudio. Обновяването на информацията става само с натискане на един бутон, който я синхронизира с последната версия на базата данни на CatalogStudio.

Изключително полезна е и възможността за двупосочно синхронизиране – както на съдържанието на базата данни към това на InDesign,така и обратното.

InCat предлага графична работна среда, която контролира свързването с базата данни и позволява преглеждане на информацията в каталога. InCat може да създава различни типове продукти като запазва структурата на информацията в базата данни.

Системата позволява на потребителите да упражняват пълен контрол върху изгледа на документите в InDesign. Информацията от базата данни може да се добавя чрез влачене и пускане на страниците в InDesign. Налице са възможности за автоматичен контрол на шрифтове, цветове и стилове към информацията. По този начин се пестят време и усилия при подготовката на документа за печат.

Възможностите на InCat позволяват бързо и надеждно генериране на сложни документи. Съществуват възможности за автоматично създаване на различни типове таблици и прилагане на стилове към тях. InCat има възможност за създаване на страници, базирани на шаблон – това позволява безпроблемно автоматично създаване на стотици страници.

Предлагат се версии за Windows и Mac.

Източник: www.tradingbell.com 
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама