ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Берлин ще бъде тазгодишният домакин на European Label Forum

Берлин ще бъде тазгодишният домакин на European Label Forum

Сряда, 22 Февруари 2017 ( прочетена 464 пъти)


Между 7 и 9 Юни 2017 година в Берлин ще се проведе поредното издание на ежегодния European Label Forum (ELF). Събитието обединява под един покрив всички заинтересовани страни в производството на етикети.

European Label Forum

 

Един от ключовите елементи, на които ще се обърне внимание в това издание е така наречената четвърта индустриална революция, обединяваща автоматизацията на процесите, използването на „Internet of things” и създаването на интелигентни продукти, които да позволяват взаимодействие с потребителя.

В тазгодишното събитие са планирани теми свързани с развитието на бизнеса с етикети в периода 2020-2025 година, както и предоставяне на практическо съдържание с цел правилното взимане на стратегически решения от компаниите в бранша. За целта организаторите от FINAT са поканили Paul de Ruijter, който ще проведе два интерактивни семинара по време на ELF, както и бившият външен министър на Германия Йошка Фишер. В програмата за втория ден е включено разглеждане на темата за директен печат върху опаковки. Участниците ще получат и достъп до специален доклад за настоящото и бъдещо състояние при дигиталния печат на етикети в Европа, както и сравнителен анализ със сходно проучване направено в Северна Америка.

С цялата програма може да се запознаете в сайта на събитието. Таксата за участие за един производител е 500 евро при заявено участие до 28-ми Арпил (или 600 евро след този срок), като за втори участник от същата компания, цените са с 50% отстъпка. Достъпът за доставчици е на стойност 1350 евро.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.europeanlabelforum.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама