ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Безплатни изображения от Roland и SignElements

Безплатни изображения от Roland и SignElements

Четвъртък, 19 Юли 2012 ( прочетена 1981 пъти)


Потребителите на форума на Roland могат всеки вторник да свалят безплатно три висококачествени изображения, които да използват свободно в проектите си.
За да се възползвате от безплатните изображения е достатъчно да се регистрирате във форума на Roland и в SignElements и да цъкнете на оранжевия банер във форума. Така ще получите възможност да свалите и използвате безплатно по три изображения всяка седмица –  една снимка, подготвена за печат с металните мастила на Roland DG, една фотография с висока разделителна способност и векторна графика, готова за печат на винил. Като допълнителен бонус, всички потребители на Roland получават отстъпка от 20% от абонамента на SignElements.

Lisa Metcalfe, маркетинг мениджър на Roland DG за Великобритания, каза: „За нас е удоволствие да предложим добавена стойност на потребителите на форума и клиентите си чрез това партньорство със SignElements. Висококачествените снимки и графики са основен ресурс за всеки производител на широкоформатни материали. Когато те се съчетаят с водещата ни мастиленоструйна технология, партньорската ни програма ще позволи на клиентите ни да останат конкурентоспособни на пазара. Например, изображенията с метален печат от SignElements могат да дадат голямо предимство на потребителите на Roland, които използват VersaCAMM VS, VersaSTUDIO BN-20 или SolJet XC-540MT машини с метални мастила.”

Библиотеката на SignElementsвключва изображения, които са специално подбрани и обработени за широкоформатен печат. Снимките с изключително висока резолюция могат да бъдат възпроизвеждани без проблемно с размери от порядъка на два на два метра. Включени са и готови за печат върху PVC векторни графики, които са подходящи и за декориране на стени.

Henry Rivers, маркетинг мениджър, SignElements допълни: „С тази програма се надяваме да предложим на членовете на форума на Roland ценен източник на професионални и вълнуващи изображения. Те са оптимизирани, за да подчертаят изключителните резултати, които можете да постигнете с принтер Roland и могат да се използват в дизайнерски проекти напълно безплатно.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама