ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Бизнесът зависи от хората

Бизнесът зависи от хората

Вторник, 20 Септември 2016 ( прочетена 1520 пъти)


Покана за всички работодатели, служители и търсещи работа, за които печатът и рекламното производство са професия.

дотбрейн

 

Dotbrain.eu - първият кариерен сайт в сферата на печата и рекламното производство има удоволствието да ви покани да обсъдим заедно какво се случва на пазара на труда.

Дискусията ще се проведе на 6 октомври (четвъртък) по време на изложението COPI'S, в семинарната зала на зала 4 от 16:30 в Интер Експо център.

Тема: "Бизнесът зависи от хората – какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство. Кои са най-търсените кадри, какви са заплатите, какви са условията на труд."

Ще ви разкажем за нашата работа по подбор на персонал през последната година – какви кадри се търсят и какви кадри има на пазара. Какви са нивата на заплатите в последните две години, какви условия на труд предлагат работодателите и какви условия на труд търсят служителите.

Ще ви покажем статистика, която направихме на база интервюта и тестове за оценка на професионални знания и умения с над 300 души, подбор на персонал за над 40 фирми в бранша и много всекидневни казуси, с които се сблъскват всички колеги в бранша, когато търсят хора.

Къса ли се нишката във взаимното разбирателство между търсещи и предлагащи и как да преодолеем предизвикателствата, които срещаме всеки ден.

Вярно ли е, че никой не наема млади хора без опит? Защо търсещите подават автобиографиите си по обяви и никой не им се обажда? Липса на работни места или липса на мотивирани хора има на пазара?

Лектор и модератор на дискусията ще бъде Пламен Давидов, собственик на Dotbrain.eu - първият профилиран сайт за подбор на персонал в областта на печата и рекламното производство

За предварителна информация и записване за лекцията:
Пламен Давидов
office@dotbrain.eu
0878 100 148print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама