ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Bobst и Radex създадоха новата компания Mouvent

Bobst и Radex създадоха новата компания Mouvent

Неделя, 9 Юли 2017 ( прочетена 1153 пъти)


Един от най-големите доставчици на оборудване и услуги в опъковачната и етикетна промишленост Bobst и стартъп компанията в областта на мастиленоструйния печат Radex обявиха създаването на нова джойнт венчър компания.

Mouvent със своите 80 настоящи служители ще се фокусира върху оформянето на бъдещето в дигиталния печат, като освен машини те ще разработват и тестват собствени софтуерни решения за управление, мастила и покрития за различни сусбтрати.

На Labelexpo 2017, което ще се проведе между 25 и 28 септември в Брюксел, компанията ще представи две 7-цветни UV-inkjet машини за печат на етикети LB701-UV и LB702-UV, съответно с ширина 1.7 и 3.4 метра и скорост на печат от 100 метра в минута. Те са подходящи за печат върху хартия, стикер и други гъвкави субстрати при резолюция от 1200 dpi.

 

две 7-цветни UV-inkjet машини за печат на етикетиВ продажба вече е и 8-цветната машина за печат върху текстил Mouvent TX801. Тя е с работна ширина 1.8 метра, скорост на печат 100 метра в минута и резолюция 1200 dpi (оптически 2000 dpi). До края на годината се очаква още един модел с работна ширина от 3.4 метра.

 

машина за печат върху текстил Mouvent TX801Машините на Mouvent се характеризират с компактни размери, добра проиводителност, лесна настройка и ниска цена. Това се постига посредством използването на изцяло нов подход за производство, наречен Mouvent Cluster – технология за интелигентен дигитален печат, разработен от Radex. Компанията залага на базов клъстер, подреден в модулна и мащабируема матрица, позволяваща използвенето при различни приложения и различни ширини за печат. Това дава допълнителни възможност за развитие на машините на компанията в бъдеще.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.bobst.com print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама