ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Caldera TextilePro

Вторник, 9 Юли 2019 ( прочетена 726 пъти)


Caldera представи нова версия наTextilePro - ново решение за печат върху текстил, както и нововъведения в SportsFactory E2E web-to-workflow решението и софтуера за създаване на персонализирано облекло Kit Builder.

 

Caldera TextilePro

 

Новата версия 12.1 на TextilePro включва допълнения., предназначени за увеличаване на скоростта на работа и осигуряване на по-интуитивна работа. Нововъведенията включват RotationBoost, който прави завъртането на огромни растерни файлове по-бързо. Според компанията, това прави алгоритмите за завъртане на Caldera с 30% по-бързи от решенията на конкуренцията. Caldera Snapshots е друго ново допълнение, за създаване и възстановяване на резервни копия.

CalderaJobs може да осигури точно възпроизвеждане на цветовете на стари поръчки чрез архивиране и зареждане на поръчките. Импортът на CxF/4 библиотеки за допълнителни цветове позволява възпроизвеждане на специални цветове. Последната версия включва и InkPerformer V3, който може да донесе икономия на мастило до 30%. 

Управление на целия процес с Caldera SportsFactory
Caldera SportsFactory е цялостно решение, което позволява изграждане на цялостен работен процес, базиран на потребностите на компанията. Представено на FESPA 2018, решението предлага възможности за управление на проекти, следене на наличности, планиране и пресмятане на бюджет. Заедно със стратегически партньори Caldera са вградили стандартни настройки за дигитален печат, проектирани за да осигурят управление на света, работния процес и двупосочна бизнес информация между марките и решенията на печат, независимо дали са в рамките на същата организация или при външен изпълнител. Резултатът е цялостно решение, от онлайн магазин до създаването на файла и управлението на цвета. 

Дизайн с Kit Builder
Kit Builder е нов софтуер за дизайн на дрехи, който позволява на потребителите да създават облекла с спецификации, заявени от потребителя. Това включва цветове, лога, текст и декорация. Резултатът е по-кратко време за дизайн, по-големи продажби и по-малко грешки.

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама