ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon стартира услугата uniFLOW Online

Canon стартира услугата uniFLOW Online

Сряда, 24 Август 2016 ( прочетена 1090 пъти)


Услугата на Canon uniFLOW е облачно решение за управление на печата. Чрез него се избягва необходимостта от локални сървъри.

uniFLOW Online

 

Към основните му предимства спадат:

  • Достъп до документи и функции за защита - Това става посредством използване на лични защитни методи за реда на печат. При работа чрез този метод само малка част от данните (конфигурацията на принтера и таксуването) се намира в облака, а по-голямата част - в локалната мрежа. По този начин съдържанието е с ограничен достъп отвън. Администраторите могат да ограничават достъпа до печатащите устройства.
  • Спомага за продуктивността в офиса - Чрез uniFLOW се осигурява голяма гъвкавост на служителите чрез възможност за печат от всяко устройство (включително мобилно) и всяко място. Потребителите могат да изпращат задачи през браузър или специално приложение. В допълнение опциите за довършителни процеси могат да бъдат променени бързо и лесно.
  • Осигуряване на контрол над разходите - с uniFLOW Online администраторите могат да проследяват и оценяват разходите за печат, копиране, сканиране и изпращане на факс директно в облака. По този начин разходите могат да бъдат проследявани и редуцирани, като се достъпни различни справки по отдели и служители.
  • Спомага за намаляване на въздействието върху околната среда - Решението спомага за намаляване на консумацията на енергия чрез ограничаване на режима на работа на печатащите устройства и сървърите за печат.

Източник: canon.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

оператор на CTP
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама