ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Contex представи най-бързия и широк CCD скенер на пазара

Contex представи най-бързия и широк CCD скенер на пазара

Вторник, 19 Юни 2018 ( прочетена 794 пъти)


Датският производител на широкоформатни скенери Contex представи HD Ultra X 6000. Според компанията той е най-широкият, бързият и продуктивен 60 инчов CCD скенер за документи на пазара.

HD Ultra X 6000

 

HD Ultra X 6000 сканира документи с ширина до 160 см със скорост 17,8 изображения в секунда. Според производителя това е с 30% по-бързо от всеки друг скенер в класа. Функциите за засичане на реалния размер и незабавно включване ускоряват работата. Новото приложение Contex AIO позволява на потребителите да използват софтуера Nextimage от мобилните си устройства. Според Contex HD Ultra X 6000 реализира най-бързия трансфер на данни от всеки скенер на пазара. Скенерът използва технологии за трансфер на данни GB Ethernet xDTR2.5 и USB 3.0 SuperSpeed xDTR3.

Качество на изображението
Contex HD Ultra X 6000 е единственият скенер с ширина 60″ с CCD технология на пазара и цели да предложи на потребителите възможно най-високото качество. Той предлага о най-високия индекс за обработка на цветовете, благодарение на Contex Perfect Light, който е базиран на LED и специално разработени дифузионни филтри. Други технологии, които повишават качеството на изображението. Това включва технологията на Contex за коригиране на ефектите от сферичната оптика и увеличаване на точността на оптиката, които намаляват изкривяванията.

Някои от възможностите на HD Ultra X 6000

  • Цветова ICC технология на X-Rite и оптика на Fujifilm, предлагат голяма дълбочина на фокуса - 7mm. CCD оптиката има резолюция от 1200 dpi. Това позволява сканиране на всякакви документи, включително дебели, чувствителни издания и такива, които имат неравна повърхност.
  • Контрол на оптималната дебелина – тази функция позволява на потребителите да настроят скенерът HD Ultra X 6000 за желаната дебелина на хартията с натискането на едно лостче. Има и режим за деликатно сканиране на много тънки документи.
  • Новата система от ролки на Contex прави зареждането на документи лесно и бързо и елиминира изкривяването.
  • Друга функция на скенера е антистатичната система без допир от стъкло и стомана и антистатичната маса, която минимизира триенето. Това намалява и разходите за поддръжка от износване на стъклото на скенера.

Източник: contex.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама