ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дебют за Ricoh на FESPA Digital 2016

Дебют за Ricoh на FESPA Digital 2016

Вторник, 29 Декември 2015 ( прочетена 1502 пъти)


Ricoh ще покаже портфолиото си от решения на първия в историята щанд на FESPA Digital, от 8-и до 11-и март в Амстердам. Посетителите ще могат да видят новото широкоформатно мултифункционално устройство за рекламни и AEC/CAD приложения, както и сериите латексови широкоформатни принтери Ricoh Pro L4100.

Ricoh на FESPA Digital 2016

 

„От известно време използваме технологичните си изследвания и възможности за развитие, за да отговорим на потребностите на производителите на широкоформатни графики за външна и вътрешна реклама,“ заяви Graham Moore, директор на бизнес развитието на Ricoh за Европа. „Конкретно Pro L4100 и Pro C7100X бяха разработени, за да са полезни за този бързо разрастващ се сектор. Имаме широка база клиенти от целия свят и все повече компании се насочват към Ricoh, за да добавят нови, надеждни и изгодни решения към производствените си възможности.“

Мултифункционално устройство MPC W2201SP
Новото широкоформатно мултифункционално устройство MPC W2201SP предлага най-добрата в класа си автоматизация на работния процес. Потребителите могат да използват възможностите на копирна машина/принтер и скенер. Устройството използва достъпни пигментни мастила с Liquid Gel технология за печат на обикновена хартия, фотохартия или на гама медии със син гръб. Устройството може и да печата реклами и други графики за външна и вътрешна реклама.

Ricoh Pro L4100
Сериите Ricoh Pro L4100 използват последното поколение на мастиленоструйни глави със собствената пиезо технология с променлив размер на капката на компанията. Това позволява печат с латексови мастила с капка с размер само пет пиколитра. Машините предлагат устойчив печат, подходящ за вътрешни и външни приложения. Наред с това тези решения са екологични, защото използват по-малко енергия от аналогичните модели на конкурентни компании, заради по-ниската температура, при която работят.

Потребителите могат да избират между ширина на печат 1361 или 1610mm, и да печатат на разнообразни материали, от PVC и хартия до текстил.

Компанията ще демонстрира още цветната листова производствена система ProC7100X със станция за пети цвят, който може да бъде прозрачен или бял тонер.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама