ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Design N Buy W2P улеснява продуктовата персонализация

Design N Buy W2P улеснява продуктовата персонализация

Неделя, 15 Септември 2019 ( прочетена 338 пъти)


Електронната търговия в печата все по-често върви в комплект с възможност за дизайн и персонализация. Web-to-print решението PrintCommerce на Design'N'Buy съчетава точно тези две неща.

Design'N'Buy W2P

 

Последната му версия 3.1 може да се интегрира с всяко съществуващо решение с отворен или затворен код, тъй като освен самостоятелно, се предлага и под формата на плъгин, работещ с най-известните платформи за електронна търговия (Magento 2 Open Source, wooCommerce, Shopify, BigCommerce и OpenCart). 

 

Design'N'Buy W2PСред предимствата на PrintCommerce са възможностите за дизайн и персонализация върху различни продукти с възможност за 2D и 3D визуализации преди поръчка. Подходящ е за дрехи, мебели, знаци, чаши, чанти, кейсове за телефони, визитки, фото книги и всичко, което може да бъде отпечатано.

Новата версия включва и усъвършенстван редактор за снимки, който може да подпомогне качественото отпечатване в зависимост от технологията - чрез филтри, възможност за изрязване и прилагане на маски или премахване на бял фон. Усъвършенствано е и качването на снимки, както от мобилни устройства, така и от социални мрежи.

В сайта на компанията има богата секция с ресурси (инфографики, електронни книги, отговори на често задавани въпроси и видео) Вижте повече за платформата:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: designnbuy.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама