ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Designer Pro X365 – цялостно решение за предпечат и уебдизайн

Designer Pro X365 – цялостно решение за предпечат и уебдизайн

Понеделник, 28 Ноември 2016 ( прочетена 1029 пъти)


Xara Designer Pro предлага възможности за работа с векторна графика, обработка на снимки предпечат, уеб дизайн. Той съчетава решенията на Xara Photo & Graphic Designer, Web Designer Premium и Page & Layout Designer.

Designer Pro X365

 

Продуктът на Xara съчетава в един пакет възможностите на индивидуалните софтуерни решения на компанията. Всички те са достъпни през общ лесен за работа интерфейс, който осигурява всички инструменти за процеси на графичния дизайн, които в повечето случаи биха изисквали набор от отделни приложения за дейности като създаване на илюстрации, редакция на снимки, оформление на страници за печат, графики за интернет, сайтове и други.

Като съчетава всички инструменти за дизайн в една програма, Xara Designer Pro използва по-малко оперативна памет, осигурява по-висока производителност без нужда от превключване между програми, има намалени изисквания към хардуера, както и лесно усвояване от потребителите и отлично съотношение цена-качество.
Актуалната версия на Xara Designer Pro включва инструменти за редакция на снимки като Magnetic Lasso инструмент за селекции, нови филтри и режими на смесване. По отношение на векторната графика, SmartShapes позволяват лесна и интуитивна работа с различни фигури, има и подобрения в областта на работата с текст и създаване на интерактивно съдържание.

Работата с решението е лесна – можете да отворите нов празен документ или да изберете шаблон, с който да работите от постоянния каталог или от разширения каталог с онлайн съдържание, за който получавате едногодишен достъп. (Оттам и „365“ в името на решението. За този период са включени ъпдейти на софтуера.) Ако след периодът от една година подновите абонаментът си, получавате достъп до онлайн каталога и обновленията. В случай, че не го подновите, можете да продължите да ползвате наличната версия, но без онлайн каталога.

Източник: www.xara.com, creativebloq.com,
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама