ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Digital Series HD от Mark Andy

Вторник, 27 Март 2018 ( прочетена 757 пъти)


Mark Andy, пионер в производството на печатни машини за етикети в хибридна производствена среда, представи набор подобрения за платформата си Digital Series.

Digital Series HD от Mark Andy

 

Това производствено цифрово решение предлага по-високи нива на производителност и доходност за съвременните производители. Изградено на доказаната платформа, най-новото хибридно решение е наречено Digital Series HD и съчетават предимствата на вградено довършване, дигитален печат с висока резолюция и най-високата производителност в класа.

Digital Series HD може да бъде конфигуриран с от 5 до 8 цвята за цифров печат и поддържа интегрирани или самостоятелни решения за довършване. Допълнителната гъвкавост позволява на портфолиото на Mark Andy да отговори на по-голяма част от потребностите на пазара и да се справи с уникални продукти или части от работния поток. Базовата конфигурация за печат от рола на рола е идеална за компании, които навлизат в цифровия печат. Модулният дизайн позволява преминаване към онлайн довършване за по-пълноценно използване на високоскоростната платформа.

Разширената гама сега се предлага в CMYK + OVG и допълва съществуващите формули на пигменти и осигурява). Това допълва съществуващата конфигурация с бяло мастило, която осигурява плътност съизмерима на рото сито. Според ц плътността му е три пъти по-висока от тази на бяло, отпечатано на флексо. Дигиталният печат с бяло мастило е възможен без намаляване на скоростта под стандартните за платформата 80 метра в минута.

Най-забележимата промяна на Digital Series HD е под формата на дигитален модул. Новата платформа има извита, а не плоска повърхност. Този дизайн подобрява ергономията за оператова и позволява бърза и чиста смяна на мастилата. Новата технология на печатащите глави осигурява резолюция от 1200 dpi.

Digital Series HD се предлага с три опции за почистване на главите, като автоматичните конфигурации пестят време. Платформата предлага по-усъвършенствано решение за персонализация, в отговор на пазарните изисквания за по-сложни персонализации.

Източник: пресинформация на Mark Andy
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама